Άνδρας ξέφυγε από τα δόντια κροκόδειλου

Γάλλος κατάφερε να ξεφύγει από κροκόδειλο μήκους δύο μέτρων, χτυπώντας τον με τις γροθιές του. Ο άνδρας γλίτωσε τελικά τη ζωή του, βγαίνοντας νικητής από μία μάχη «σώμα με σώμα».

Άνδρας ξέφυγε από τα δόντια κροκόδειλου
Όχι μία, αλλά δύο φορές κατάφερε να νικήσει έναν κροκόδειλο ο 29χρονος Γάλλος Γιόαν Γκαλεγιάν. Ο νεαρός άνδρας έδωσε μια πραγματική μάχη για τη ζωή του, στην περιοχή Γκοβ της Αυστραλίας, παλεύοντας στην κυριολεξία με το ερπετό, μήκους δύο μέτρων, όταν αυτό του επιτέθηκε.


Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια των αλιευτικών σκαφών, Λίσα Χιθκόουτ, αρχικά ο κροκόδειλος άρπαξε τον άνδρα από το κεφάλι και στη συνέχεια άρχισε να περιστρέφεται μέσα στο νερό. Ο Γιόαν τον χτυπούσε δυνατά, ώσπου τελικά το ερπετό αναγκάστηκε να τον αφήσει.

Σύντομα όμως ο κροκόδειλος επέστρεψε και επιτέθηκε ξανά. Ο Γιόαν κατάφερε τελικά να αποκρούσει και τη δεύτερη επίθεση του ερπετού, τοποθετώντας τα χέρια του κάτω από τα μπροστινά πόδια του κροκόδειλου και σπρώχνοντάς τον μακριά.

Ο τυχερός και θαρραλέος άνδρας κατάφερε να επιζήσει, φέροντας μόνο μερικά επιφανειακά τραύματα στους ώμους και το κρανίο του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v