Το In2life άλλαξε!

Το In2life άλλαξε την εμφάνισή του, αλλά όχι το περιεχόμενο και τις αρχές του. Πιο λιτό, πιο απέριττο και πιο απλό. Γιατί η ουσία είναι στο περιεχόμενο.
Το In2life άλλαξε!
τρίτη και ολοκαίνουρια έκδοση του In2life είναι στον αέρα. Η μορφή είναι διαφορετική αλλά το περιεχόμενο και η στάση μας απέναντι σε όσα συμβαίνουν, όσα μας στεναχωρούν ή μας ενθαρρύνουν παραμένει ίδια.

Με σταθερούς άξονες τη χρηστικότητα, τη δημοσιογραφική έρευνα και την αμεροληψία το in2life συνεχίζει να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεματικών και να απευθύνεται σε αναγνώστες με κρίση, νόηση, ενδιαφέροντα και καλή διάθεση- παρά τα όσα συμβαίνουν.

Γιατί «καλή ζωή» δεν σημαίνει σπατάλες και “lifestyle”, δεν σημαίνει οδηγίες διαβίωσης και βραβεία μαγκιάς. Η καλή ζωή είναι η ζωή που απολαμβάνουμε.

Το νέο In2life είναι πιο λιτό, πιο απέριττο και πιο απλό ώστε να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο αυτό που έχει πραγματικά σημασία: Το ίδιο το περιεχόμενο. Βασικός σκοπός μας είναι η αλληλεπίδραση με το αναγνωστικό κοινό. Για τον λόγο αυτό τα social media έχουν προβεβλημένη θέση, όπως και τα σχόλια των αναγνωστών σε κάθε δημοσίευμα.

Στο In2life είχαμε και έχουμε ως απαράβατη αρχή τον σεβασμό στον αναγνώστη. Έτσι, δεν δημοσιεύουμε ποτέ τίποτα χωρίς να το έχουμε ελέγξει, ρωτάμε πάντα και «την αντίθετη άποψη» και κρατάμε υπερήφανα το λάβαρο της δεοντολογίας που πολλοί αγάπησαν, αλλά όλο και λιγότεροι τιμούν.

Με την ευκαιρία αυτής της νέας έκδοσης θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. Για τους περισσότερους από 800.000 unique visitors και τα 5 εκατομμύρια pageviews ανά μήνα, για τους 100.000 φίλους στο Facebook, αλλά περισσότερο από όλα για το κάθε ένα απλό «κλικ» που κάνετε.

Περιμένουμε τη γνώμη σας για τις αλλαγές, στα σχόλια του κειμένου. Τι σας αρέσει και τι όχι στο νέο In2life;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v