Οριστικό κλείσιμο για τον Best Fm

Οριστικά έκλεισε την Τρίτη ο ραδιοφωνικός σταθμός Best Fm του ομίλου Λυμπέρη. Το τέλος του σταθμού ήταν σύμφωνα με τους εργαζόμενους του αναμενόμενο, καθώς δεν έγιναν αξιόλογες προσπάθειες για τη διάσωση του από τον όμιλο. Οι ίδιοι δηλώνουν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον επαναφέρουν στον αέρα.
Οριστικό κλείσιμο για τον Best Fm

Την Τρίτη, στις 5 Μαρτίου το μεσημέρι ο ραδιοφωνικός σταθμός του ομίλου Λυμπέρη, Best Fm έκλεισε οριστικά. Η ιδιοκτήτρια τράπεζα του κτιρίου στο οποίο στεγάζονταν ο σταθμός στο Κορωπί, η Eurobank έκλεισε τους διακόπτες και έβαλε τέλος στη λειτουργία του.

Το επίσημο πλέον τέλος του συγκεκριμένου σταθμού ήταν μάλλον κάτι το αναμενόμενο, αφού όπως οι εργαζόμενοι αναφέρουν ο όμιλός Λυμπέρη δεν έκανε καμία ουσιαστική προσπάθεια για την διάσωσή του.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι του Best Fm , αναζητούν τρόπο και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει ο ραδιοφωνικός σταθμός στον αέρα.

Ο   Best fm ξεκίνησε να εκπέμπει την 1η Οκτωβρίου του 2001 στη συχνότητα 92.6, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από το ραδιοφωνικό κοινό. Ένα χρόνο αργότερα, μετά την ανακατανομή των συχνοτήτων ο σταθμός μεταφέρθηκε στη συχνότητα 92.7, ενώ το site του, bestradio . gr βραβεύτηκε ως το site της χρονιάς. Παρά την κερδοφορία του ο σταθμός αντιμετώπιζε κατά καιρούς οικονομικά προβλήματα, τα οποία τα τελευταία τρία χρόνια εντάθηκαν σε σημαντικό βαθμό και οδήγησαν τελικά στη σημερινή λήξη της λειτουργίας του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v