SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Έρευνα: Σεξ μία φορά την εβδομάδα και με πολλά προκαταρκτικά κάνουν οι Έλληνες

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Durex, οι Έλληνες κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 80%, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως.

Έρευνα: Σεξ μία φορά την εβδομάδα και με πολλά προκαταρκτικά κάνουν οι Έλληνες

Η εταιρεία προφυλακτικών Durex, δημοσίευσε πρόσφατα μια έρευνα σχετικά με τις πιο ενεργές σεξουαλικά χώρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 26 χιλιάδες άνθρωποι από 26 χώρες, οι οποίοι απάντησαν σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι Νιγηριανοί είναι οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο, ενώ οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ μέσα στην εβδομάδα (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα).

Από την ίδια έρευνα, προκύπτει ότι την πρωτιά κατέχουν οι Έλληνες και στα προκαταρκτικά, καθώς αφιερώνουν κατά μέσο όρο 21,2 λεπτά για «προθέρμανση», ακολουθούμενοι από τους Βραζιλιάνους (20,8 λεπτά) και τους Μεξικάνους (20,5 λεπτά). Στο άλλο άκρο της λίστας, συναντάμε τους Ταϊλανδούς, με μόλις 11,2 λεπτά και τους Ινδούς με 13 λεπτά.

Όσον αφορά την ώρα που διαρκεί η σεξουαλική πράξη, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, οι Έλληνες και εδώ βρίσκονται ιδιαίτερα ψηλά στη διαβάθμιση, με 25,3 λεπτά. Οι αντίστοιχοι χρόνοι σε παγκόσμια διαβάθμιση είναι 19,2 λεπτά η κυρίως πράξη, έναντι των 16,9 λεπτών που διαρκούν τα προκαταρκτικά.

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ή για πόση ώρα διαρκεί το σεξ, η ολοκλήρωση αποτελεί απόλαυση μόνο για το 53% του παγκόσμιου πληθυσμού, που δηλώνει ότι πάντα ή σχεδόν πάντα βιώνει οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή.

Τέλος, όσον αφορά τους ερωτικούς συντρόφους, η Αυστριακοί έχουν 17 κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες 29. Η Ρωσία ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 17 και 28 συντρόφους αντίστοιχα, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10 και 28. Όπως φαίνεται, οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν περισσότερους ερωτικούς παρτενέρ από τους άντρες. 

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2