Έρευνα: Σεξ μία φορά την εβδομάδα και με πολλά προκαταρκτικά κάνουν οι Έλληνες

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Durex, οι Έλληνες κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 80%, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως.
Έρευνα: Σεξ μία φορά την εβδομάδα και με πολλά προκαταρκτικά κάνουν οι Έλληνες
Η εταιρεία προφυλακτικών Durex, δημοσίευσε πρόσφατα μια έρευνα σχετικά με τις πιο ενεργές σεξουαλικά χώρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 26 χιλιάδες άνθρωποι από 26 χώρες, οι οποίοι απάντησαν σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι Νιγηριανοί είναι οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο, ενώ οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ μέσα στην εβδομάδα (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα).

Από την ίδια έρευνα, προκύπτει ότι την πρωτιά κατέχουν οι Έλληνες και στα προκαταρκτικά, καθώς αφιερώνουν κατά μέσο όρο 21,2 λεπτά για «προθέρμανση», ακολουθούμενοι από τους Βραζιλιάνους (20,8 λεπτά) και τους Μεξικάνους (20,5 λεπτά). Στο άλλο άκρο της λίστας, συναντάμε τους Ταϊλανδούς, με μόλις 11,2 λεπτά και τους Ινδούς με 13 λεπτά.

Όσον αφορά την ώρα που διαρκεί η σεξουαλική πράξη, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, οι Έλληνες και εδώ βρίσκονται ιδιαίτερα ψηλά στη διαβάθμιση, με 25,3 λεπτά. Οι αντίστοιχοι χρόνοι σε παγκόσμια διαβάθμιση είναι 19,2 λεπτά η κυρίως πράξη, έναντι των 16,9 λεπτών που διαρκούν τα προκαταρκτικά.

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ή για πόση ώρα διαρκεί το σεξ, η ολοκλήρωση αποτελεί απόλαυση μόνο για το 53% του παγκόσμιου πληθυσμού, που δηλώνει ότι πάντα ή σχεδόν πάντα βιώνει οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή.

Τέλος, όσον αφορά τους ερωτικούς συντρόφους, η Αυστριακοί έχουν 17 κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες 29. Η Ρωσία ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 17 και 28 συντρόφους αντίστοιχα, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10 και 28. Όπως φαίνεται, οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν περισσότερους ερωτικούς παρτενέρ από τους άντρες. 

Πηγή: ΑΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v