Γαμπρός ετών 100: Ο γάμος χρόνια δεν κοιτά

Ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κάποιος την πραγματική αγάπη. Απόδειξη οι Rose Pollard και Forrest Lunsway που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, ύστερα από 30 χρόνια σχέσης, στην ηλικία των 90 και 100 χρόνων αντιστοίχως.
Γαμπρός ετών 100: Ο γάμος χρόνια δεν κοιτά
Του είπε ότι θα τον παντρευτεί όταν θα φτάσει 100 χρόνων. Και έτσι έγινε. Η Rose Pollard και ο Forrest Lunsway δεν βιάστηκαν καθόλου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και επισημοποίησαν τη σχέση τους στην ηλικία των 90 και 100 ετών αντιστοίχως!

Η ημερομηνία του γάμου τους δεν ήταν τυχαία, αφού συνέπεσε με την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων του Forrest. Στην πραγματικότητα, ήταν μέρος της γαμήλιας συμφωνίας: και οι δύο ήταν χήροι όταν πρωτογνωρίστηκαν σε ένα τυφλό ραντεβού, το 1983, και δεν επιθυμούσαν να ξαναπαντρευτούν. Ύστερα από 30 χρόνια, αναπόφευκτα ήρθε η στιγμή που τέθηκε το ερώτημα και ο Forrest δεν δίστασε να της κάνει πρόταση επί τόπου. Η απάντηση της Rose; «Του είπα ότι θα τον παντρευτώ όταν γίνει 100. Και το έκανα».

Οι νιόπαντροι από το Orange County της Καλιφόρνιας είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και η καθημερινότητά τους ελάχιστα ανταποκρίνεται στο προφίλ του υπερήλικα που έχει αποσυρθεί από τη ζωή: κάνουν συχνά πεζοπορία και καγιάκ, ενώ αρκετές φορές την εβδομάδα επισκέπτονται μία αίθουσα χορού.

Οι προηγούμενοι κάτοχοι ρεκόρ για τον πιο… ώριμο γάμο, την ημέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, μετρούσαν και οι δύο μαζί 183 χρόνια. Το βιβλίο Γκίνες έχει κινήσει τις διαδικασίες επιβεβαίωσης του νέου ρεκόρ για τους πιο ηλικιωμένους νιόπαντρους, αν και το ζευγάρι δύσκολα θα συναντήσει ανταγωνισμό.

Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v