Tiger Woods: Ένα ατύχημα... ανέκδοτο

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 48 ώρες από το μυστηριώδες ατύχημα του Tiger Woods με το αυτοκίνητο, και οι γνώστες της ορολογίας του γκολφ κυκλοφόρησαν αμέτρητα ανέκδοτα για το περιστατικό, τα οποία αξίζει να σας μεταφέρουμε.
Tiger Woods: Ένα ατύχημα... ανέκδοτο
Δεν πρόλαβαν να περάσουν 48 ώρες από το αμφιλεγόμενο τρακάρισμα του παγκόσμιου πρωταθλητή του γκολφ, και ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη, Tiger Woods και της συζύγου του Elin Nordegren, την περασμένη Παρασκευή και ήδη κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο λίστες ολόκληρες με αστεία και ανέκδοτα που -αφού το ατύχημα ήταν τελικά αναίμακτο- μπορούμε πλέον να αναπαράγουμε χωρίς ενοχές.

Για να σας βάλουμε «στο κλίμα», αν δεν έχετε ήδη μάθει κάτι για το εν λόγω ατύχημα, σας περιγράφουμε περιληπτικά το περιστατικό: Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο διάσημος γκολφέρ είχε ένα περίεργο ατύχημα με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του. Η γυναίκα του για να τον «απεγκλωβίσει» από το όχημα χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι του γκολφ, με το οποίο έσπασε ένα από τα πίσω παράθυρα του οχήματος. Ωστόσο, πολλοί είδαν τον Tiger Woods με κάποια σημάδια στο πρόσωπο, τα οποία μάλλον χτυπήματα και γδαρσίματα μαρτυρούν παρά μώλωπες από το τρακάρισμα. Έτσι, οι φήμες θέλουν την Elin να επιτέθηκε στον σύζυγό της με αφορμή τα κουτσομπολιά για εξωσυζυγική του σχέση με την Rachel και κυριολεκτικά να τον έγδαρε, ενώ ο Woods, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αυτήν τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε ένα δέντρο.

Η αλήθεια δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, πάντως η μεν Rachel Unchitel αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση, η πεθερά του Woods προσεύχεται να πάνε όλα καλά, ενώ ο ίδιος ο γκολφέρ έγραψε την Κυριακή στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Το περιστατικό είναι δικό μου φταίξιμο και προφανώς προσβάλλει την οικογένειά μου και εμένα. Είμαι άνθρωπος και δεν είμαι τέλειος. Οπωσδήποτε θα φροντίσω να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο […] Η σύζυγός μου έδρασε με θάρρος όταν είδε πως ήμουν χτυπημένος και ήταν η πρώτη που με βοήθησε. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι εντελώς λανθασμένος». Πριν βιαστείτε να μας επικρίνετε για κακόβουλο κουτσομπολιό… διαβάστε τα καλύτερα αστεία που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες με αφορμή το περίεργο περιστατικό στο Διαδίκτυο και τα λογοπαίγνια των δημιουργών τους με ορολογία από το γκολφ.

* Ο Tiger Woods τράκαρε πάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό και ένα δέντρο. Δε μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο ξύλινο και το σιδερένιο.
Tiger Woods crashed into a fire hydrant and a tree. He couldn’t decide between a wood and an iron.

* Μήπως ο Woods θα έπρεπε να χρησιμοποιεί ντράιβερ;
Perhaps Tiger should be using a driver?

* Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Tiger αποτυγχάνει να «οδηγήσει» στα 300 μέτρα.
This is the first time Tiger’s ever failed to drive 300 yards

* Τι έκαναν ο Tiger και η γυναίκα του έξω στις 2.30 τα ξημερώματα; Ήταν στο «κλαμπ».
What were Tiger Woods and his wife doing out at 2.30 in the morning? They went clubbing.

* Όπως φαίνεται, ο Tiger παραδέχθηκε ότι το τρακάρισμα αυτό ήταν το πιο βαθύ «ξύρισμα» που έκανε ποτέ. Έτσι η Gillette διέκοψε το συμβόλαιό του.
Apparently, Tiger admitted this crash was the closest shave he’s ever had. So Gillette has dropped his contract.

* Τελικά, το μόνο άτομο που μπορεί να «συντρίψει» τον Tiger Woods με ένα μπαστούνι του γκολφ είναι η γυναίκα του.
Apparently, the only person who can beat Tiger Woods with a golf club is his wife.

* Ποιο ήταν το δεύτερο χειρότερο μέρος του ατυχήματος του Tiger; Η αστυνομία βρήκε τον «ντράιβερ» στο πορτ παγκάζ.
What was the second worst part of Tiger's car accident?-The police found the driver in the trunk.

* Ο Tiger θα ήταν σε καλύτερη θέση αν χτυπούσε ένα “birdie” (πουλάκι)
Tiger could have done much better by hitting a birdie...



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v