Ομάδα Ε: X-men αλά Ελληνικά

Δεν σας έχει περάσει από το μυαλό όταν συναναστρέφεστε με ξένους ή ζείτε στο εξωτερικό, ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε από άλλο πλανήτη; Αυτό ακριβώς συμβαίνει, τουλάχιστον σύμφωνα με την ομάδα Έψιλον. Ποιοι είναι, τι κάνουν και τι θέλουν από εμάς. Η σωτηρία του κόσμου το 2011.
Ομάδα Ε: X-men αλά Ελληνικά
του Γιώργου Φλώκα

Αυτές τις μέρες «τρέχει» διαγωνισμός για τους μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Ε λοιπόν, ξεχάστε τον. Όλοι οι Έλληνες είμαστε μεγάλοι, ή τουλάχιστον έχουμε τη χρωμοσωμική υποδομή να είμαστε. Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA, κάτι που αποδεικνύει και τον... υψηλό δείκτη νοημοσύνης της φυλής μας (!). Άλλωστε, είμαστε κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη. Όχι από τον Κρύπτο, όπως ο Σούπερμαν, αλλά από το Σείριο, συγκεκριμένα, αν θέλετε να αναγνωρίσετε την πραγματική σας πατρίδα, την επόμενη φορά που θα χαζεύετε με το τηλεσκόπιο.

Αυτά -και άλλα πολλά- διατείνεται η ομάδα Έψιλον, η -όχι και τόσο- μυστική οργάνωση που αποτελείται από λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και εμφανίζεται συχνά-πυκνά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Κάθε μυστική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει μυστικά όπλα, μεγαλεπίβολο στόχο, προαιώνιο εχθρό και διαιρετικές τάσεις μεταξύ αυτών που ξέρουν την πραγματική αλήθεια, αυτών που ισχυρίζονται ότι οι πρώτοι δεν ξέρουν την πραγματική αλήθεια, κάποιων τρίτων που θεωρούν ότι οι πρώτοι δυο είναι τσαρλατάνοι και αυτοί που ξέρουν την αλήθεια, δεν θα έμπλεκαν ποτέ σε αντιπαράθεση.

Ε, λοιπόν, η ομάδα Ε δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχες διεθνείς μυστικές οργανώσεις, όπως οι μασόνοι ή οι Πεφωτισμένοι (Illuminati), καθώς έχουν απ’ όλα. Τα μυστικά όπλα δεν είναι άλλα από την αρχαιοελληνική τεχνολογία, η οποία έχει παραμείνει μεταξύ ολίγων, καθώς ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να τη δεχτεί. Μεταξύ αυτών που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι η τηλεμεταφορά (φανταστείτε Star Trek σε συνδυασμό με την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας και είστε μέσα) αλλά και την αντιβαρύτητα (που μας δίνει την ικανότητα να πετάμε, όπως κάθε υπερήρωας που σέβεται τον εαυτό του). Βέβαια, δεν λείπουν και τα υπερόπλα όπως τα ούφο από τη μυστική βάση των «Ε» στη Σελήνη, καθώς και το... Απολλώνιο φως (κάθε ομοιότητα με τα λέιζερ στα γήπεδα που εμποδίζουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, προστατεύοντας τα ελληνικά τέρματα από παραβίαση μάλλον είναι τυχαία).
 

Στόχος δεν είναι άλλος από τη διατήρηση και μη εξάπλωση των ανωτέρω, καθώς και η κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού και η υπεράσπιση της Ελλάδας. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, άλλωστε, η ομάδα Ε είχε ενεργό συμμετοχή στα γεγονότα της Κύπρου το 1974, καθώς ούφο (από το Σείριο, ή από τη μυστική βάση που διαθέτουν οι «Ε» στη σελήνη) απέτρεψαν τα τουρκικά τανκς από την κατάληψη ολόκληρου του νησιού. Ο προαιώνιος εχθρός δεν είναι και τόσο πρωτότυπος καθώς είναι κοινός με αυτόν του Γ’ Ράιχ: οι Εβραίοι, που με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών έχουν καταστρώσει σατανικό σχέδιο για να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Γκουρού ή, όπως προτιμά ο ίδιος να αποκαλείται, αγγελιοφόρος των Έψιλον δεν είναι άλλος από το συγγραφέα Ανέστη Κεραμυδά, ο οποίος έχει τοποθετήσει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, αποδεικνύοντας ότι είμαστε από άλλη... διάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Στο άμεσο μέλλον, οι αρχηγοί όλων των εθνών θα έλθουν σε συμφωνία και ο κόσμος θα αρχίσει να ζει στα πρότυπα του αθάνατου Ελληνικού Πνεύματος. Και τότε, η Παγκόσμια Εταιρία Ελλήνων, η ομάδα Ε, θα παρουσιάσει τον νέο κυρίαρχο του κόσμου, τον... Κωνσταντίνο Παλαιολόγο».


Σε έτερο απόσπασμα από το βιβλίο του με τον εύγλωττο τίτλο «Ομάδα Έψιλον - Η τελική αναμέτρηση Δελφών και Σιών», ο μύστης είναι αποκαλυπτικός: «Από το 2011 και μετά, θα αρχίσει να εδραιώνεται η Ελληνική Αυτοκρατορία στα πρότυπα της Πολιτείας του Πλάτωνος. Η Αυτοκρατορία των Ελλήνων θα έχει όλες τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές προϋποθέσεις διαφοροποιήσεως από τις άλλες χώρες και θα παρουσιάζει οικονομικό πλεόνασμα. Επίσης, θα έχει τον κύριο λόγο στην ασφάλεια του πλανήτη. Δεν θα υπάρχουν φτωχοί, αλλά ούτε και υπερβολικά πλούσιοι. Σε κάθε πόλη και χωριό θα υπάρχουν αξιόλογα πάρκα, με μεγάλες πλατείες, με καθαρή ατμόσφαιρα, δίχως καυσαέρια, αφού θα χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της σύντηξης του πλάσματος της ύλης, όπου ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο θα μπορεί να κυκλοφορεί μόνον με ένα ποτήρι νερό. Τα γνωστά μπαράκια και τσιφτετελάδικα θα καταργηθούν εσαεί».

Εάν όλα αυτά σας φαίνονται καλό σενάριο για χολιγουντιανή ταινία φαντασίας, δεν είστε οι μόνοι. Μένει μόνο ο τολμηρός, φυσικά μέλος της ομάδας, που θα αποτυπώσει στο σελιλόιντ τις άοκνες προσπάθειες της ομάδας Ε και την ατέρμονη μάχη του καλού ενάντια στους κακούς. Πάντως, μέχρι στιγμής, η ομάδα και οι μύστες της πραγματικής αλήθειας για το ελληνικό γένος καταφέρνουν να αποκομίζουν τα προς το ζην από βιβλία, άρθρα σε περιοδικά και εμφανίσεις στην τηλεόραση, καθώς το θέμα φαίνεται ότι πουλάει. Και όσοι αντιτείνουν στην ομάδα «Ε» πραγματικά αρχαιοελληνικά θαύματα, όπως την επιστημονική και μεθοδική σκέψη και τον ορθολογισμό, είναι απλώς... γραφικοί.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v