9 βίντεο... μακριά από το πνεύμα των ημερών

Ε ναι, λοιπόν, ομολογούμε. Πάθαμε κι εμείς εορταστικό overdose. Και αντικαταστήσαμε τα Jingle Bells και το Last Christmas με μερικά ανορθόδοξα -ενίοτε και βλάσφημα- χριστουγεννιάτικα τραγούδια και βίντεο. Τα συγκεντρώσαμε, σε αναζήτηση συμπαράστασης. Και συμπασχόντων...
9 βίντεο... μακριά από το πνεύμα των ημερών
Όσο politically correct ήμασταν, ήμασταν. Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών το κάναμε. Τι ρεβεγιόν, τι δώρα, τι ταξίδια σε χιονισμένα τοπία… Εντάξει, μας ξέφυγε λίγο με τη Μαδαγασκάρη και τη Δαμασκό και παραλίγο να αποκαλυφτούμε, αλλά το σώσαμε κυνηγώντας τους δήμους της Ελλάδας να μας στείλουν τα εορταστικά τους προγράμματα εκτός ωραρίου επί τρεις ημέρες. Βλέπαμε το δέντρο στο Σύνταγμα να καίγεται και γράφαμε συνταγές για να γεμίσετε τη γαλοπούλα και διευθύνσεις για να ψωνίσετε δώρα μισή τιμή.

Τώρα που τα Χριστούγεννα πέρασαν, μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι το soundtrack του γραφείου αυτές τις ημέρες δεν ήταν τα Jingle Bells, αλλά τα βίντεο που ακολουθούν. Τα οποία υποψιαζόμαστε ότι θα εκτιμηθούν από όλους όσοι, όπως εμείς, έχουν πάθει εορταστικό overdose.

* Το mega hit των ημερών, η εκδίκηση - παραίτηση του Rudolf, των ξωτικών και της γυναίκας του Άι Βασίλη.


* Τα δώδεκα πράγματα που μας τη σπάνε τα Χριστούγεννα


* Το ευρηματικό τραγουδάκι του South Park για τα παγκοσμιοποιημένα (;) Χριστούγεννα που μας θυμίζει, παρηγορώντας μας, ότι μπορεί τελικά και να μην είμαστε το κέντρο του κόσμου.


* Το απλώς υπέροχο Ho Ho Song... Για όλα αυτά που τραβάμε τις άγ(ρ)ιες τούτες μέρες.


* Το Batteries Not Included... Για τον ίδιο ακριβώς λόγο


* Το Muppet Family Christmas. Για την οικογενειακή θαλπωρή και την ψευδαίσθηση του πνεύματος των ημερών.


* Ο αξιαγάπητος Crazy Frog που πρωταγωνιστεί στο Last Christmas. Που δεν αντέχουμε να ακούμε άλλο.


* Η πρώτη σκηνή του απλά αξεπέραστου Life of Brian, των Monty Python.


* Τα τρία γουρουνάκια, που γλίτωσαν τελικά...


Άντε, και του χρόνου!

Ηρώ Κουνάδη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v