Madonna-λαγνεία: Το live που ζήσαμε

Το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (27/09) στο ΟΑΚΑ. H Madonna εκπλήρωσε την υπόσχεσή της και έδωσε ένα φαντασμαγορικό σόου. Το in2life ήταν εκεί.
Madonna-λαγνεία: Το live που ζήσαμε
Μήπως οι θεές του Ολύμπου ήταν 7 αντί για 6; Με αυτήν την σκέψη αφήσαμε τις κερκίδες του ΟΑΚΑ κατά τις 11μιση, όταν τελείωσε -λίγο απότομα ίσως- το φαντασμαγορικό σόου της η βασίλισσα της ποπ.

Χωρίς να είμαστε φανατικοί της ποπ μουσικής σκηνής, λίγο οι προτροπές των (φανατικών) κολλητών, λίγο η δική μας περιέργεια, μας οδήγησαν να κρατάμε στα χέρια μας το μαγικό χαρτάκι για το πιο πολυδιαφημισμένο γεγονός της χρονιάς.

Οπλιστήκαμε, λοιπόν, με υπομονή (για να βρούμε πάρκινγκ) και με τα απαραίτητα αξεσουάρ (ομπρέλες, αντιανεμικά κ.λ.π) και φτάσαμε στον χώρο της συναυλίας, όπου συνειδητοποιήσαμε ότι… όλοι έχουν δικαίωμα στη MADONNA. Είδαμε 15χρονα κοριτσάκια να συνοδεύονται από τον μπαμπά τους, 75χρονες πεθερές, παρέες που μετά τη συναυλία είχαν κλείσει τραπέζι στο ROMEO, ξένους θαυμαστές, ροκάδες, emo και κάποιους «ξέμπαρκους» που μάλλον (όπως και εμείς) από περιέργεια βρέθηκαν εκεί.

Αφού ακούσαμε την συμπαθέστατη, κατά τα άλλα, Robin που έκανε το support, όλοι και όλα ήταν έτοιμα για την πρώτη εμφάνιση της κας CICCONE στο Αθηναϊκό κοινό...

Δεν θα σας κουράσουμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που πιθανότατα είδατε ή ακούσατε σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές, αλλά θα είμαστε συνοπτικοί και περιεκτικοί:

Τι είδαμε (και μας άρεσε)
- Ένα φαντασμαγορικό σόου με εντυπωσιακά χορευτικά και πλούσια σκηνικά
- Τα δε ρούχα της Madonna ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο
- Η διάρκεια της συναυλίας (2 ώρες ακριβώς) ήταν αξιοπρεπέστατη (μάθαμε πως η Lopez τραγούδησε μόνο για μία ώρα)
- Η αστείρευτη ενέργεια της Madonna και το εκπληκτικό (ειδικά για την ηλικία της) κορμί
- Το συμπαθέστατο προσωπικό της διοργάνωσης που βοηθούσε το κοινό να βρει τη θέση του και να καθίσει.

Τι είδαμε (και δεν μας άρεσε)
- Έλλειψη Συναισθήματος: Η συναυλία ήταν οπωσδήποτε εντυπωσιακή αλλά δεν δημιουργούσε συγκινήσεις
- Υπήρξαν σίγουρα κάποιες playback εκτελέσεις
- Παρατηρήσαμε κάποιες κατ΄ εξακολούθηση παραφωνίες, το οποίο ήταν μέχρι κάποιου βαθμού δικαιολογημένο, αν αναλογιστεί κανείς και τα ταυτόχρονα χορευτικά.

Συμπέρασμα:
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κας CICCONE, τα φαντασμαγορικά σκηνικά, τα -κυριολεκτικά- καταπληκτικά χορευτικά, τα κοστούμια και η παρουσία της γενικότερα έκαναν ουσιαστικότερα κριτήρια όπως ορθοφωνία, playback, συναίσθημα να φαντάζουν, αν μη τι άλλο, δευτερεύοντα. Τι συνέβη και φτάσαμε στο τέλος να χειροκροτούμε μαγεμένοι μία κονσερβοποιημένη συναυλία και να μην κλαίμε τα λεφτά μας;

Καταλήξαμε πως η Madonna τα έχει καταφέρει τόσο καλά σε όλους τους τομείς της καριέρας της, που έχει τελικά το ακαταλόγιστο –και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα. Μπορεί η συναυλία της να μην αντεπεξήλθε στο 100% των προσδοκιών μας, όμως εκείνη, αν μη τι άλλο, «σεβάστηκε» το κοινό της, επιτρέποντάς μας να την απολαύσουμε στη σκηνή για τουλάχιστον 2 ώρες. Και αυτό αξίζει να το ζήσει κανείς μία (όχι παραπάνω) φορά στη ζωή του.

[Δείτε απόσπασμα από το live της Madonna στο ΟΑΚΑ]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v