Hollywood beauties: Η απομυθοποίηση…

Κρυστάλλινα πρόσωπα, σμιλεμένα κορμιά, γυναίκες θεές και άνδρες άδωνεις. Πόσα από αυτά όμως είναι αληθινά και κατά πόσο μπορούν να υπερνικήσουν τη φθορά του χρόνου. Ψάξαμε και βρήκαμε ντοκουμέντα που απομυθοποιούν όλους τους stars που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε υπερ-ανθρώπους.
Hollywood beauties: Η απομυθοποίηση…
Σκοπός μας με τις φωτογραφίες αυτές που σας δείχνουμε σήμερα (στο Photo Gallery) δεν είναι να γίνουμε κακοί, είρωνες ή περιπαιχτικοί. Όλοι ξέρουμε, άλλωστε, τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ, μία πλαστική εγχείρηση ή μία καλά μονταρισμένη φωτογράφηση. Όλοι, επίσης, έχουμε λάβει κατά καιρούς e-mails που οι περισσότεροι celebrities (Έλληνες και ξένοι) θα ευχόντουσαν να μην έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Η ικανοποίηση, όμως, που όλοι μας ενδόμυχα ή μη νιώθουμε κάθε φορά που «πέφτουμε» πάνω σε μία τέτοια φωτογραφία, ξέρετε από αυτές που δείχνουν το πριν και το μετά ενός star, είναι αυτό ακριβώς που μας έκανε να συντάξουμε αυτό το άρθρο. Και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός μας: Να σας κάνουμε να νιώσετε καλύτερα. Να μην ζηλεύετε κάθε φορά που εντυπωσιάζεστε με το υπέροχο πρόσωπο της Angelina, με το εκπληκτικό στήθος της Demi και τη λεπτεπίλεπτη μυτούλα της Salma. Και να σταματήσετε να θεωρείτε πως ο Richard Gere είναι το απόλυτο αρσενικό.

Όσον αφορά στους άνδρες των φωτογραφιών, συγκεκριμένα, θα λέγαμε ότι είναι τυχεροί. «Τυχεροί που γερνούν;», θα αναρωτηθείτε. Κι όμως, είναι τυχεροί. Γιατί στα νιάτα τους υπήρξαν πραγματικά είδωλα. Γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μύθο γύρω από το όνομά τους και μία καριέρα αξιοζήλευτη, αλλά κυρίως γιατί, με το πλήρωμα του χρόνου, γέρασαν. Φυσιολογικά. Όπως κάθε θνητός. Ο Richard Gere έχει πια κοιλίτσα, ο Roger Moore έκανε καράφλα, ο Arnold Schwarzenegger σταμάτησε να γυμνάζεται, ο Pierce Brosnan (φοβερός τύπος) πάχυνε και άσπρισε, ο Clint Eastwood… κρέμασε, ο Rod Stewart… αυτός είναι αειθαλής!

«Άτυχες» σχετικά από την άλλη είναι οι κυρίες των φωτογραφιών. Προς θεού, σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να αρνηθούμε ότι όλες τους διαθέτουν (ή διέθεταν) τη μαγιά, την απαιτούμενη πρώτη ύλη πάνω στην οποία δούλεψαν πλαστικοί χειρούργοι, μακιγιέζ, στιλίστες, φωτογράφοι και γραφίστες. Είναι, όμως, άτυχες ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο. Γιατί δεν είναι ο χρόνος που τις άλλαξε αλλά εξωτερικοί παράγοντες που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι καν μόνιμοι (όπως οι φωτογραφίες των γυναικών με και χωρίς make-up). Και, ακόμα χειρότερα, είναι άτυχες γιατί σε είκοσι χρόνια από σήμερα, όταν θα έχουν και αυτές γεράσει, θα είναι τόσο ακραία η παραμόρφωσή τους σε σχέση με την τωρινή εκθαμβωτική τους εικόνα.

Γιατί, δυστυχώς ή ευτυχώς, ο χρόνος είναι αμείλικτος με το ανθρώπινο σώμα και δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό από ένα γερασμένο και πλαστικό ταυτόχρονα πρόσωπο.

Μιλώντας, λοιπόν, για τις κυρίες των φωτογραφιών, πάμε να δούμε τι «πλαστικές» αλλαγές έχει κάνει (ή δεν έχει κάνει) η κάθε μία από αυτές στην εμφάνισή της:
Angelina Jolie: Ρινοπλαστική (σίγουρα), πιθανή αυξητική χειλιών και πιθανή αυξητική στήθους.
Beyonce Knowles: Ρινοπλαστική, αυξητική στήθους, πιθανή λιποαναρρόφηση.
Britney Spears: Ρινοπλαστική και αυξητική στήθους, πιθανή αυξητική χειλιών και πιθανή λιποαναρρόφηση.
Demi Moore: Αυξητική στήθους, λιποαναρρόφηση, ανόρθωση φρυδιών, πλαστική στα γόνατα και πολλά botox.
Nicole Kidman: Ρινοπλαστική, αυξητική χειλιών, αυξητική στήθους και μερικά botox.
Salma Hayek: Ρινοπλαστική, αυξητική στήθους.
Victoria Beckham: Αυξητική στήθους, botox, πιθανή αυξητική χειλιών.
Pamela Anderson: Αυξητική στήθους, μείωση στήθους και ανόρθωση στήθους, αυξητική χειλιών.
Meg Ryan: Αυξητική χειλιών (πιθανώς με ενέσεις κολλαγόνου).
Sarah Jessica Parker: Πιθανή ρινοπλαστική.
Goldie Hawn: Όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε να έχει κάνει κάποια πλαστική εγχείρηση (φαίνεται και από τη φωτογραφία). Η κόρη της, ωστόσο, Kate Hudson, λέγεται πως έχει κάνει ρινοπλαστική.
Alicia Silverstone: Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε τίποτα παραπάνω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Madonna: Λίφτινγκ προσώπου, ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, αυξητική και ανόρθωση στήθους, πολλά botox.
Kirsten Dunst: Καμία πλαστική – φαίνεται και από τη φωτογραφία.
Julianne Moore: Καμία πλαστική. Βρήκαμε μόνο αυτή τη φωτογραφία.
Penelope Cruz: Πιθανή αυξητική χειλιών – η Cruz είναι ενάντια στις πολλές πλαστικές επεμβάσεις λέγοντας ότι «σε 30 χρόνια από σήμερα θέλω να έχω τα σημάδια της ομορφιάς που έρχονται όταν έχεις κάνει πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.»
Kate Moss: Καμία πλαστική από όσο μπορέσαμε να μάθουμε.
Katie Holmes: Ρινοπλαστική (αφαίρεση διαφράγματος).
Jennifer Lopez: Ρινοπλαστική, μοσχεύματα στα ζυγωματικά, μείωση χειλιών, πιθανότατα αυξητική στήθους, ενώ φορά ψεύτικες βλεφαρίδες.
Melanie Griffith: Αυξητική στήθους, λιποαναρρόφηση, βλεφαροπλαστική, αυξητική χειλιών, λίφτινγκ, πολλά botox.

Συνεχίζετε να θεωρείτε τις πανέμορφες κατά τ’άλλα αυτές γυναίκες θεές; Δεν είναι δύσκολο να γίνουμε όλες έτσι. Να θυμάστε, όμως, πάντα ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας, από το χαμόγελό μας, την ανεβασμένη μας διάθεση, από την αγάπη που εισπράττουμε. Άλλωστε, μπορεί να είναι η ομορφιά που παγιδεύει την προσοχή μας, αλλά η προσωπικότητα τελικά παγιδεύει την καρδιά μας.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v