Διαγωνισμός In2life: Γράψτε ένα Χριστουγεννιάτικο Διήγημα

Γράψτε και στείλτε μας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο διήγημα και κερδίστε μία δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας και ένα super δώρο. 
Διαγωνισμός In2life: Γράψτε ένα Χριστουγεννιάτικο Διήγημα
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό ή μεγάλο συγγραφέα, απλά κάποιοι δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να τον ανακαλύψουν. Το In2life σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε αυτό σας το ταλέντο και να κερδίσετε μία αποκλειστική δημοσίευση αλλά και ένα super δώρο.

Πάρτε… πληκτρολόγιο και ποντίκι και γράψτε μας ένα Χριστουγεννιάτικο Διήγημα. Μία αληθινή, ή φανταστική ή επηρεασμένη από κάποιο αληθινό γεγονός ιστορία, που θα έχει στοιχεία των εορταστικών ημερών που έρχονται, έτσι όπως θα σας την διηγούνταν η γιαγιά μπροστά στο τζάκι.

Από σήμερα μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου μπορείτε να αποστέλλετε τα e-mail με τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η συντακτική ομάδα του In2life θα τις συγκεντρώσει και μετά από προσεκτική ανάγνωση θα επιλέξουμε την καλύτερη, αυτή που μας συγκίνησε ή που μας έκανε να γελάσουμε ή που μας πέρασε κάποιο μήνυμα.

Η καλύτερη ιστορία θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007, στην πρώτη σελίδα του In2life και ο νικητής θα ενημερωθεί είτε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail για το δώρο που κέρδισε και την παραλαβή του.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ιστορίες σας!!!

* Καλό θα είναι η έκταση της ιστορίας να μην ξεπερνά τις 1.000 λέξεις για να γίνει ευκολότερη η δημοσίευση. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα πλήρη στοιχεία σας καθώς και ένα τηλέφωνο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v