Το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης πλημμύρισε ξανά, όπως αποδεικνύουν αλγεινές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε τοπικά μέσα.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πλημμύρισε εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν χθες την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα και το φωτογραφικό ρεπορτάζ του ThessToday.gr οι επιβάτες αντίκρυσαν τους εργαζόμενους του αεροδρομίου να προσπαθούν να μαζέψουν με πλαστικές λεκάνες τα νερά που έσταζαν από τις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2.
Την ίδια στιγμή καταγράφεται καθημερινά ρεκόρ τουριστών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διαμορφώνοντας έτσι μια δυσάρεστη εικόνα για τους ξένους άλλα και τους Έλληνες επισκέπτες της πόλης.
Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» ανέφεραν στο ThessToday.gr ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου.