Εντυπωσιακά... χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο

Στο αεροδρόμιο στης Σκιάθου τα αεροπλάνα πετούν πολύ κοντά σε μια παραλία του νησιού, γεννώντας συνεχώς viral videos.
Εντυπωσιακά... χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο
Δεν είναι ένα ούτε δύο τα viral videos που απεικονίζουν το αεροδρόμιο της Σκιάθου, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, φέτος το καλοκαίρι. Βλέπεις, παρά τις σημάνσεις που υπάρχουν παντού γύρω από το αεροδρόμιο, ξένοι κι Έλληνες επισκέπτες του νησιού μαζεύονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα..

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να πάρουν μια essence από την ορμή της τουρμπίνας των αεροπλάνων και να δουν αν θα τους πετάξει μες στη θάλασσα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μαζεύονται στην παραλία για να γίνουν μάρτυρες της «πιο χαμηλής προσγείωσης που έχει υπάρξει ποτέ… παγκοσμίως. Τολμούμε να πούμε παγκοσμίως» όπως γράφει ένας χρήστης του YouTube με αφορμή τη χαμηλή πτήση του Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air».



Κάποιοι χρήστες έγραψαν αντίστοιχα στα σχόλια του video, πως ο πιλότος θέλησε να κάνει απλά επίδειξη ωστόσο άμεσα πήραν την απάντησή τους από άλλον χρήστη ο οποίος σχολίασε πως: «πριν βιαστούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αυτό, ας πούμε απλώς ότι δεν ξέρουμε γιατί το αεροπλάνο κατέληξε να πετάει τόσο τρομακτικά χαμηλά σε μια αρκετά συνηθισμένη προσέγγιση. Αμφιβάλλω ότι ήταν επίδειξη».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v