Πέθανε ο Βραζιλιάνος Hulk που φούσκωνε τα μπράτσα του με ενέσεις λαδιού

O Βαλντίρ Σεγκάτο γνωστός και ως ο Βραζιλιάνος Hulk πέθανε σε ηλικία 55 ετών. Ήταν γνωστός για τα υπερμεγέθη μπράτσα του, που απέκτησε κάνοντας ενέσεις λαδιού.
Πέθανε ο Βραζιλιάνος Hulk που φούσκωνε τα μπράτσα του με ενέσεις λαδιού
Ο Βαλντίρ Σεγκάτο ή αλλιώς Βαλντίρ Synthol ή Βραζιλιάνος «Hulk» ήταν ένας από τους πολύ γνωστούς TikTokers στη χώρα του με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους. Πέθανε σε ηλικία 55 ετών στις 26 Ιουλίου. Ο Σεγκάτο είχε απασχολήσει τα media χάρη στα τεράστια μπράτσα και τους υπόλοιπους υπερμεγέθεις μύες στο σώμα του, τους οποίους απέκτησε ύστερα από την χρήση ενέσεων λαδιού.

Ο Βραζιλιάνος bodybuilder έκανε κατά δήλωση του ενέσεις λαδιού για να δημιουργήσει δικέφαλους 60 εκατοστών παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για σοβαρούς κινδύνους στην υγεία του όπως το εγκεφαλικό και διάφορες λοιμώξεις.  Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε μεγάλη αδυναμία στον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, και τον Hulk. Απολάμβανε που ήταν γνωστός στην περιοχή του ως «το τέρας».

Τυφλωμένος από τη δίψα του για δημοσιότητα ο Σεγκάτο, αψήφησε τις προειδοποιήσεις των γιατρών και για μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, και συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v