Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι - Εξαφανίστηκε ο σύντροφός της

Συγκλονίζει η υπόθεση της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Βασικός ύποπτος ο εξαφανισμένος σύντροφός της.
Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι - Εξαφανίστηκε ο σύντροφός της
Σοκάρει το Πανελλήνιο η δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της χτες το βράδυ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, καθώς ο δράστης φαίνεται να της έκλεισε το στόμα και τη μύτη. Στο αριστερό μάγουλο το θύμα φέρει σημάδια από νυχιές.

Ο σύντροφος της 17χρονης, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος, αναζητείται από τις Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μία ακόμα γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, την νεαρή γυναίκα βρήκαν η μητέρα της και η αδερφή της νεκρή στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, αργά το βράδυ της Δευτέρας. Η 17χρονη ήταν ημίγυμνη, με μώλωπες στα χέρια και στο σώμα.

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αραχώβης δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι άνοιξε εκείνη την πόρτα.

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε πως άκουσε το κουδούνι αργά το βράδυ και κάποιον να λέει ότι ξέχασε το κλειδί του, και στη συνέχεια ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα της ανήλικης.

Οι αρχές δεν έχουν προς ώρας καταφέρει να εντοπίσουν κανένα ίχνος του συντρόφου της 17χρονης, που έμενε μαζί με άλλα άτομα σε παρακείμενη πολυκατοικία. Ένας από τους συγκατοίκους του έχει προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι συγκάτοικοί του είπαν στους αστυνομικούς ότι ο ύποπτος πήγε στο σπίτι, πήρε μια βαλίτσα και είπε πως φεύγει, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Φίλη της 17χρονης, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ, σημείωσε πως είχαν σχέση εδώ και 4-5 μήνες και δεν είχε αντιληφθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή επιθετική συμπεριφορά. «Ήταν ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» σημείωσε και πρόσθεσε πως ήταν μεγαλύτερος από το θύμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πόσο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v