Κύργιος για Τσιτσιπά: «Έχει σοβαρά θέματα, κανείς δεν τον συμπαθεί»

Η νίκη του Νικ Κύργιου επί του Στέφανου Τσιτσιπά ακολουθήθηκε από μια άνευ προηγούμενου ανταλλαγή προσβλητικών σχολίων.
Κύργιος για Τσιτσιπά: «Έχει σοβαρά θέματα, κανείς δεν τον συμπαθεί»
Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος έδωσαν μεγάλη μάχη στον 3ο γύρο του Wimbledon με τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής με ανατροπή, και έχοντας καταφέρει να εκνευρίσει αρκετά τον έλληνα τενίστα.

Μετά το τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο Κύργιος ανέφερε ότι αγαπάει τον Έλληνα τενίστα και τρέφει σεβασμό στο πρόσωπό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Νικ Κύργιου.

«Είναι συνεχές μπούλινγκ αυτό που κάνει. Ασκεί μπούλινγκ στους αντιπάλους του, πιθανότατα έκανε μπούλινγκ και στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε μια στιγμή του αγώνα τα νεύρα του Στέφανου ήταν τέτοια που έστειλε το μπαλάκι πάνω στον αντίπαλο του, χάνοντας εύκολο πόντο.

«Ήταν πολύ κακό αυτό από τη μεριά μου», ανέφερε σχετικά ο Τσιτσιπάς. «Ποτέ δεν το είχα κάνει αυτό στο παρελθόν και απολογήθηκα. Δεν ξέρω τι γινόταν στο κεφάλι μου. Όλο αυτό το τσίρκο στην απέναντι μεριά άρχισε να γίνεται πολύ κουραστικό».

Περνώντας στη αντεπίθεση, ο Κύργιος αντέδρασε με γέλια όταν ενημερώθηκε στη συνέντευξη τύπου του ότι ο Τσιτσιπάς είπε ότι του έκανε μπούλινγκ.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα μπούλινγκ. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες. Δεν ξέρω τι να πω», απάντησε.

«Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν σήμερα. Εγώ αισθανόμουν υπέροχα. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας το πούμε

»Είναι πολύ soft για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Αν επηρεάζεται από αυτό, αν αυτό τον κρατάει πίσω, αν αυτό επηρεάζει το παιχνίδι του, τότε είναι soft», πρόσθεσε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v