500€ ζητούν τα cafe για να δεις το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία

Ένας Μυκονιάτης κατήγγειλε μέσω Facebook γράφοντας ότι ένα cafe στη Μικρή Βενετία ζήτησε από πελάτες του ελάχιστη κατανάλωση 500€ για να δουν το ηλιοβασίλεμα.
500€ ζητούν τα cafe για να δεις το ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία
Συνεχίζονται οι καταγγελίες από ντόπιους και τουρίστες για εξωφρενικές χρεώσεις στο νησί της Μυκόνου. Μετά λοιπόν από τα καβουροπόδαρα και τα δύο κοκτέιλ που στοίχιζαν 641€ (με βάση την καταγγελία της Brenda Moulton από το Τέξας) και το γεύμα την αστακομακαρονάδα των 1640€ (σύμφωνα με όσα δήλωσε η Cheryl Lamphere στη Daily Mail) δημοσιοποιήθηκε νέα εξοργιστική καταγγελία.

Αυτή τη φορά ένας Μυκονιάτης σε ανάρτηση του στο Facebook, μοιράστηκε την ιστορία φίλων του από τις ΗΠΑ στους οποίους ζητήθηκαν 500€ ως ελάχιστη κατανάλωση για να δουν το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα από ένα café της Μικρής Βενετίας.

 «Οι φίλοι μου δεν είναι ούτε φτωχοί, ούτε κορόιδα. Ήθελαν να πάνε κάπου να πιουν ένα ποτό και να δουν το ηλιοβασίλεμα. Τους έστειλα στη Μικρή Βενετία, έκατσαν σε ένα από τα μπαρ λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα και τους ζήτησαν 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο άνδρας, τονίζοντας παράλληλα ότι τη συγκεκριμένη τακτική ακολουθούν όλα τα καταστήματα στο σημείο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v