Στα 8,32 μέτρα πέταξε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Μίλτος Τεντόγλου κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο άλμα εις μήκος.
Στα 8,32 μέτρα πέταξε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Δεν τους βλέπει τους αντιπάλους του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη αυτό το σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους εντυπωσίασε με το άλμα του στα 8,32 μέτρα (με ευνοϊκό άνεμο πάνω από το όριο, +2,3) με αποτέλεσμα να αναδειχθεί νικητής στο αγώνισμα. Ωστόσο η καλύτερη επίδοση που πέτυχε με «κανονικές» συνθήκες ήταν 8,24 μέτρα, την ώρα που σε κάθε προσπάθεια του Μίλτου οι θεατές τον αποθέωναν.

«Απίθανος κόσμος, κάτι που μόνο σε Ολυμπιακούς αγώνες έχω συναντήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τεντόγλου, ο οποίος παρέλαβε και το έπαθλο που απονέμεται στον αθλητή ή την αθλήτρια που πετυχαίνει την καλύτερη επίδοση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου.

Μέχρι στιγμής το καλύτερο άλμα που έχει πετύχει στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στίβου είναι 8,36 μ., την ώρα που το όνειρό του είναι να βρεθεί στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Όρεγκον.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v