Εξαφανίστηκε 16χρονη στο Χαϊδάρι - Συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού

Από χθες το μεσημέρι εξαφανίστηκε από το Χαϊδάρι Αττικής η Γεωργία Κ. 16 ετών
Εξαφανίστηκε 16χρονη στο Χαϊδάρι - Συναγερμός από το Χαμόγελο του Παιδιού
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για τον εντοπισμό μιας 16χρσονης, η οποία εξαφανίστηκε από χθες το μεσημέρι στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, η ανήλικη Γεωργία Κ. ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρικό ίδρυμα στο Δαφνί, όπου μεταφέρθηκε την Τρίτη καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, το παιδί έχει πέσει θύμα απαγωγής, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα κάγκελα, μπήκαν στο δωμάτιό της και την πήραν.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η κοπέλα είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της ακολουθώντας νεαρό Ρομά, με αποτέλεσμα η μητέρα να καταθέσει μήνυση.

Πρόσφατα, η νεαρή βγαίνοντας μια βόλτα εξαφανίστηκε και πάλι για να βρεθεί ξυλοκοπημένη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v