Σερβιτόρα έγινε viral στο TikTok λόγω των φιλοδωρημάτων που παίρνει

Πόσο είναι το μεγαλύτερο τιπ που μπορείς να φανταστείς να αφήνει άνθρωπος σε μπαρ; Ό,τι και αν σκέφτηκες, είναι πολύ λιγότερο από το τιπ αυτής της TikToker.
Σερβιτόρα έγινε viral στο TikTok λόγω των φιλοδωρημάτων που παίρνει
Αν αναρωτιόσουν μήπως κάνεις λάθος δουλειά, έφτασε η ώρα να σου το αποκαλύψουμε: Ναι, είναι η απάντηση. Θα το καταλάβεις, μόλις δεις το viral βιντεάκι που ανέβασε η Νίνα στο TikTok, με τα φιλοδωρήματα που παίρνει.

Η Νίνα, που λες, δουλεύει σε μπαρ στο Scottsdale της Αριζόνα, και κάποιες μέρες φεύγει από την δουλειά έχοντας βγάλει σε φιλοδωρήματα λεφτά που ξεπερνούν δύο και τρεις φορές τον μισό σου.

Το μπαρ, όπως μπορείς να φανταστείς, είναι αρκετά γκλάμουρους, με πισίνα και τα σχετικά, αλλά και πάλι, δύσκολα θα φανταζόσουν πελάτη να φεύγει έχοντας ας πούμε αφήσει τιπ 1.800 δολάρια (περίπου 1.700€). Κι αυτό δεν είναι τίποτα, κάποιο άλλο βράδυ κάποιος τον ξεπέρασε, αφήνοντας –ελπίζουμε να κάθεσαι– 3.000 δολάρια, ήτοι περίπου 2.800€.

«Είμαι σε λάθος δουλειά» έγραψε ένας TikToker κάτω από το βίντεο της Νίνα, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «κάνετε προσλήψεις;».

@ninaanngelina my day as a #bottlegirl in #scottsdale ♬ original sound - nina angelina
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v