Άντρας στο Αγρίνιο σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει... τον γάμο του

Στην πιο τρελή είδηση που θα διαβάσεις σήμερα, άντρας κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία του σπιτιού του δύο μέρες πριν τον γάμο του.
Άντρας στο Αγρίνιο σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει... τον γάμο του
Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία μας έρχεται από το Αγρίνιο, όπου εκδικάζεται αυτές τις μέρες η υπόθεση ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού δύο μέρες πριν τον γάμο του. Η παρ’ ολίγον γυναίκα του κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας κατηγορείται μεταξύ άλλων και για ψευδορκία.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση του κατηγορουμένο, τον Μάιο του 2019, δύο μέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο κι ενώ ο ίδιος ετοιμαζόταν να πάει στο προγαμήλιο γλέντι των δύο οικογενειών, δύο κουκουλοφόροι διέρηξαν το σπίτι του, τον ξυλοφόρτωσαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, αφήνοντάς τον αναίσθητο πριν φύγουν με χρήματα, κοσμήματα και κάποια από τα δώρα γάμου που βρήκαν στο σπίτι.

Τον άνδρα βρήκαν στο σπίτι οικείοι του που τον αναζητούσαν, και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία. Ο γάμος ματαιώθηκε.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Νοέμβριο του 2019 ο παθών πέφτει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Αγρίνιο, μέχρι που τελικά ομολογεί πως η ληστεία δεν έγινε ποτέ. Ο ξυλοδαρμός συνέβη πράγματι, αλλά για προσωπικούς λόγους, και το ψέμα με τη ληστεία ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το είπε γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης.

Η παρολίγον νύφη από την πλευρά της, καταθέτει μήνυση εναντίον του, βέβαιη μέχρι και σήμερα πως ο ίδιος σκηνοθέτησε το όλο σκηνικό για να μην γίνει ο γάμος. Σημειώνει, μάλιστα, ότι τα κλοπιμαία της δήθεν ληστείας που της ανήκαν, δεν τις επιστράφηκαν ποτέ.

Από την πλευρά της, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του άνδρα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία.

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα, μετά από δύο αναβολές, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε στο agrinionews.gr ότι ο εντολέας του «νοσηλεύτηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Αγρινίου όπου και διεγνώσθηκε ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να έχει ενοχοποιήσει κάποιον ψευδώς τόσον με την αρχική, όσο και με την συμπληρωματική του κατάθεση, και είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα του».

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v