Η Amazon έκανε προβολή στο διάστημα, αποκλειστικά για εξωγήινους

Η Amazon θα μεταδώσει την τελευταία της σειρά στο διάστημα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, όλο και κάποιο εξωγήινο ον θα βρεθεί να κάνει συνδρομή στο Prime.
Η Amazon έκανε προβολή στο διάστημα, αποκλειστικά για εξωγήινους

Είτε, η Amazon ελπίζει πραγματικά να αποκτήσει διαγαλαξιακούς συνδρομητές, είτε πρόκειται απλώς για το πιο περίπλοκο κόλπο μάρκετινγκ όλων των εποχών.

Σε κάθε περίπτωση, το Nighty Sky του Prime Video, που μόλις κυκλοφόρησε, πρόκειται να μεταδοθεί στο διάστημα. Για την ακρίβεια, η σειρά θα μεταδοθεί για όλα τα δορυφορικά σήματα εντός 384.000 χιλιομέτρων, που είναι η απόσταση από τη Γη στο φεγγάρι και πίσω.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Nighty Sky αφορά εξωγήινους πλανήτες. Συγκεκριμένα, η σειρά περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που έχει έναν ειδικό θάλαμο στην αυλή του σπιτιού του, που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε έναν έρημο πλανήτη.



Το ζευγάρι κρατά μυστικό τον θάλαμο αυτό, αλλά όλα αλλάζουν όταν ένας νεαρός διαταράσσει την ήσυχη ζωή τους.

Τη σειρά δεν την έχουμε δει ακόμα για να ξέρουμε αν αξίζει να μας εκπροσωπήσει στο διάστημα, αλλά αν γίνει καμία στραβή και μας επιτεθούν οι εξωγήινοι να ξέρετε ότι το Netflix θα αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία. Λογικά.

Με πληροφορίες από Earlygame.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v