1 στα 4 βενζινάδικα παρανομεί, λέει ο Άδωνις

Πρόστιμα για αισχροκέρδεια θα επιβάλει η κυβέρνηση σε πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων, λέει ο υπουργός ανάπτυξης.
1 στα 4 βενζινάδικα παρανομεί, λέει ο Άδωνις
Δύο tweet για τους ελέγχους για αισχροκέρδεια που συνεχίζονται στα βενζινάδικα σε ολόκληρη την χώρα έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς η τιμή της βενζίνης καλπάζει ανεξέλεγκτη και υπερβαίνει πλέον τα 2,20€ το λίτρο.

«Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ασταμάτητα τους ελέγχους για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα. Και σήμερα υπέγραψα νέα σχετικά πρόστιμα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψω και αρκετά ακόμη. Στέλνουμε σαφές μήνυμα σε όλους να μην εκμεταλλευθούν την κατάσταση για να κερδίσουν!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter την Δευτέρα 23 Μαΐου.



Λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός ανάπτυξης έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση στο δημοφιλές social media, στην οποία σημειώνει πως η παραβατικότητα στα πρατήρια καυσίμων αγγίζει το 26%.

«Η υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ΔΙΜΕΑ τις τελευταίες μέρες έχει ελέγξει: 137 πρατήρια καυσίμων. Έχει ολοκληρώσει την επεξεργασία των στοιχείων για τα 64. Βρέθηκαν παραβάσεις αθέμιτης κερδοφορίας σε 17. Χωρίς παράβαση τα 47. Υπό επεξεργασία τα 73. Παραβατικότητα στο 26%. Συνεχίζουμε», λέει χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v