Ηλικιωμένη κατήγγειλε ότι πήγε να πεθάνει από αισθητικές επεμβάσεις

Μια γυναίκα 74 ετών κατήγγειλε ότι έπαθε σοβαρές σωματικές βλάβες ύστερα από αισθητικές επεμβάσεις ενώ πλήρωσε 63.000 ευρώ.
Ηλικιωμένη κατήγγειλε ότι πήγε να πεθάνει από αισθητικές επεμβάσεις
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησαν δύο ηλικιωμένες πελάτισσες κεντρικού ινστιτούτου ομορφιάς της Θεσσαλονίκης. Οι δύο γυναίκες ανέφεραν ότι πλήρωσαν χρυσές τις υπηρεσίες του κέντρου, ενώ η μία εξ αυτών κατέθεσε και μήνυση προκαλώντας έρευνα με εισαγγελική παραγγελία από το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η 74χρονη  ανέφερε ότι υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες δερματικές παθήσεις και ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς ακολούθησε μία σειρά από θεραπείες τις οποίες την έπεισαν ότι επιβάλλεται να κάνει.

Όπως ήταν φυσικό, σε συνέχεια της έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα προσώπων, μεταξύ αυτών ο ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι της καταγγελλόμενης επιχείρησης, κατά περίπτωση, για απάτη, σωματικές βλάβες και υπεξαίρεση.

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, η ζημιά που όπως υποστηρίζουν οι δύο καταγγέλλουσες υπέστησαν, ανέρχεται συνολικά σε 87.820 ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v