Γονείς έκαναν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους έκανε εγγόνι!

Ένα ζευγάρι στην πολιτεία Uttarakhand της βόρειας Ινδίας μήνυσε τον μονάκριβο γιο τους και τη σύζυγό του επειδή δεν τους έκαναν εγγόνι μετά από έξι χρόνια γάμου.
Γονείς έκαναν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους έκανε εγγόνι!
Είσαι χρόνια παντρεμένος/η και δεν έχεις κάνει ακόμα ένα εγγονάκι στους γονείς σου ή στα πεθερικά; Να εύχεσαι να μην είναι σαν αυτούς τους γονείς στην Ινδία.

Ο Σανζίβ και η Σαντάνα Πρασάντ, λοιπόν, μήνυσαν τον μοναχογιό τους και τη γυναίκα του, καθώς έξι χρόνια μετά τον γάμο δεν έχουν αποκτήσει εγγόνι, ενώ οι ίδιοι όπως λένε ξόδεψαν τις οικονομίες τους για την ανατροφή του γιου τους, την εκπαίδευσή του ως πιλότο καθώς και για τον πλούσιο γάμο του.

Και απαιτούν αποζημίωση αξίας σχεδόν 650.000 δολαρίων για κάθε χρόνο που δεν τους κάνουν εγγόνι.

Ο κ. Πρασάντ είπε ότι ξόδεψε όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για εκπαίδευση πιλότων με κόστος 65.000 δολάρια.  Ο γιος επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του έπρεπε να τον στηρίξει οικονομικά για περισσότερα από δύο χρόνια.

Ο Σαγκάρι, 35 ετών, έπιασε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Σίνα, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίξουν» κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Οι γονείς λένε ότι πλήρωσαν για μια γαμήλια δεξίωση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και ένα μήνα του μέλιτος στο εξωτερικό.

«Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμα δεν σχεδιάζουν να κάνουν μωρό», είπε ο κ. Πρασάντ. «Τουλάχιστον αν είχαμε ένα εγγόνι να περάσουμε χρόνο, ο πόνος μας θα ήταν υποφερτός».

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Α.Κ. Σριβαστάβα, είπε στο The National ότι το ζευγάρι ζήτησε τα χρήματα «λόγω ψυχικής σκληρότητας».

«Είναι όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς και γιαγιά. Περίμεναν χρόνια να γίνουν παππούδες».

Η αίτηση του ζευγαριού, που κατατέθηκε στο Haridwar, αναμένεται να εκδικαστεί στις 17 Μαΐου.

Πηγή. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v