Ανδρουλάκης: «Το σύμβολό μας επέστρεψε»

Το κόμμα του πράσινου ήλιου θα είναι ξανά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που κάνει reboot μετά τις χτεσινές εσωκομματικές του εκλογές.
Ανδρουλάκης: «Το σύμβολό μας επέστρεψε»
Σε περίπτωση που δεν το έχει πάρει το μάτι σου στα χιλιάδες meme που έχουν κατακλύσει από το πρωί το ίντερνετ, ο πράσινος ήλιος είναι και πάλι το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χτες Κυριακή 8 Μαΐου.

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, και γνωστοποίησε πως «οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια».

Το όνομα του κόμματος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι πλέον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε σχετικά ότι «επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας τη διαφάνεια και την αξιοκρατία».

«Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v