Άμπερ Χερντ: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με χτύπησε ο Ντεπ

Η ηθοποιός είπε ότι είναι φρικτό να κάθεσαι στην αίθουσα του δικαστηρίου και να ξαναζείς τα πάντα, ενώ μίλησε για την σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της.
Άμπερ Χερντ: Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με χτύπησε ο Ντεπ
Ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βήμα του δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη φορά που ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ τη χτύπησε, καθώς «της άλλαξε τη ζωή».

Η Χερντ, μηνύθηκε από τον Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο του 2018 που έγραψε στην Washington Post στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Αν και η Χερντ δεν κατονόμασε τον Ντεπ στο άρθρο, αυτός και η νομική του ομάδα ισχυρίζονται ότι ήταν ξεκάθαρο ότι αναφερόταν σε αυτόν.

Η ηθοποιός του Zombieland εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια και μίλησε στο δικαστήριο στο Fairfax της Βιρτζίνια για την πρώτη φορά που φέρεται να τη χτύπησε ο Ντεπ.

Είπε: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, άλλαξε τη ζωή μου».

Η Χερντ συνέχισε λέγοντας ότι το ζευγάρι είχε μια «κανονική συζήτηση» και κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο όταν συνέβη το περιστατικό.

Είπε ότι τον ρώτησε για ένα τατουάζ στο χέρι του, το οποίο της είπε ότι έγραφε «wino». Είπε ότι εκείνη γέλασε καθώς νόμιζε ότι έκανε πλάκα και αυτός τη χαστούκισε στο πρόσωπο.

Ο Ντεπ αρνείται ότι την χτύπησε.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v