Πήγε να κλέψει αλλά ξέχασε το σφυρί κι επέστρεψε στη ληστεία χωρίς μάσκα

Ξεχασιάρης ληστής σε κατάστημα οπτικών στην Κατερίνη θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε ταινία του Επιθεωρητή Κλουζώ.
Πήγε να κλέψει αλλά ξέχασε το σφυρί κι επέστρεψε στη ληστεία χωρίς μάσκα
Βγαλμένο από βιντεοταινία των 80s είναι το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε κατάστημα οπτικών στην Κατερίνη, με πρωταγωνιστή έναν διαρρήκτη κάπως… ξεχασιάρη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που θα δείτε παρακάτω, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οπτικών διαπίστωσε πηγαίνοντας στο μαγαζί του ότι είχε πέσει θύμα κλοπής, ανέτρεξε στο αρχείο της κάμερας ασφαλείας, και τα όσα είδε τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Ο διαρρήκτης φαίνεται στο βίντεο μαυροφορεμένος και με αποκριάτικη μάσκα νεκροκεφαλής να του καλύπτει το πρόσωπο. Με ένα σφυρί αρχικά σπάει τη βιτρίνα του καταστήματος, παίρνει τα γυαλιά, τα βάζει σε ένα σάκο και φεύγει. Μισή ώρα αργότερα, συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει το σφυρί του, οπότε επιστρέφει –χωρίς τη μάσκα– και το παίρνει.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Ο ίδιος διαρρήκτης, το αμέσως προηγούμενο βράδυ, είχε προσπαθήσει να σπάσει τη βιτρίνα του μαγαζιού με ένα σπρέι και έναν… αναπτήρα. Δεν τα κατάφερε, οπότε την επόμενη μέρα επέστρεψε με το σφυρί που τελικά ξέχασε εκεί.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το κόστος των ζημιών και της διάρρηξης ανέρχεται στα 7.000 ευρώ.

Η αστυνομία έχει λάβει το οπτικό υλικό και αναζητά τον δράστη, το πρόσωπο του οποίου φαίνεται καθαρά στην κάμερα ασφαλείας.



Πηγή: Ert.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v