Διάσημη influencer μαχαίρωσε τον σύντροφό της μετά από καυγά (βίντεο)

Η influencer και μέλος του Only Fans Courtney Clenney, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον φίλο της σε διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι.
Διάσημη influencer μαχαίρωσε τον σύντροφό της μετά από καυγά (βίντεο)

Καλυμμένη με το αίμα του φίλου της που μόλις μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, το μοντέλο του OnlyFans, Courtney Clenney, φαίνεται στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στο Μαϊάμι να ανακρίνεται από την αστυνομία, σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο.

Η Clenney, 25 ετών, γνωστή στη συνδρομητική υπηρεσία ως Courtney Tailor, μαχαίρωσε τον φίλο της, Christian Obumseli, στον ώμο, μετά από τσακωμό που είχαν την Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.



Ο Obumseli, 27 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Το μοντέλο, το οποίο δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για τον θάνατο του φίλου της, νοσηλεύτηκε για λόγους ψυχικής υγείας μετά από απειλές αυτοκτονίας ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία. Η τρέχουσα κατάστασή της παραμένει άγνωστη.

Η αστυνομία εξετάζει αν η Clenney, της οποίας ο γείτονας ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από τον Obumseli, ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Η αστυνομία του Μαϊάμι ανταποκρίθηκε σε πολλαπλές κλήσεις για φασαρία στο διαμέρισμα του ζευγαριού τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ένας γείτονας που ισχυρίζεται ότι έχει άμεση θέα στο διαμέρισμα του ζευγαριού είπε ότι είδε τον Obumseli  να την χτυπά περίπου μια εβδομάδα πριν από το θανατηφόρο περιστατικό. Ωστόσο, ένα τρίο που αυτοπροσδιορίστηκε ως στενοί φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι το μοντέλο ήταν το βίαιο σε αυτή τη «δύσκολη σχέση».

Ένας λογαριασμός στο GoFundMe που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της οικογένειας του Obumseli, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 65.000 $. Ο δημιουργός του λογαριασμού αναφέρει ότι ο Obumseli σκοτώθηκε μια εβδομάδα πριν από τα 28α γενέθλιά του, αφήνοντας «πολλές αναπάντητα ερωτήματα και δημιουργώντας ένα κενό που δεν θα μπορέσει ποτέ να διορθωθεί ή να καλυφθεί».

Πηγή. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10700087/OnlyFans-model-Courtney-Clenney-shown-covered-blood-stabbing-boyfriend-death.html

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v