Απαγωγή λογίστριας από πρώην συνάδελφό της στη Θεσσαλονίκη [βίντεο ντοκουμέντο]

Τη στιγμή της απαγωγής μίας 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη από έναν πρώην συνάδελφό της έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.
Απαγωγή λογίστριας από πρώην συνάδελφό της στη Θεσσαλονίκη [βίντεο ντοκουμέντο]
Πλάνα, τα οποία μετέδωσε σε αποκλειστικότητα το Mega, δείχνουν έναν άνδρα να ακινητοποιεί μία γυναίκα, στη συνέχεια να της περνά χειροπέδες και με τη βία να τη βάζει στο αυτοκίνητό του, με το οποίο και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, τη στιγμή που η 44χρονη λογίστρια έφτανε στην εταιρεία εμπορίας ποτών όπου εργάζεται.

Στο βίντεο, η γυναίκα βρίσκεται στην είσοδο της επιχείρησης και φαίνεται να αντιλαμβάνεται την παρουσία ενός αγνώστου που φορούσε γυαλιά και μάσκα. Σύμφωνα με το Mega, οι δυο τους ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και τότε εκείνος της αρπάζει το δεξί χέρι. Η 44χρονη προσπαθεί να αντισταθεί. Ο άνδρας της φορά χειροπέδες, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει. Στη συνέχεια, εκείνος την τραβά με τη βία στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Ζητούσε 20 εκατ. ευρώ λύτρα

Ο απαγωγέας, όπως αναφέρει το Mega, φέρεται να επικοινώνησε με τον εργοδότη της 44χρονης και να του ζήτησε 20 εκατ. ευρώ, αλλιώς απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του.

Η απαγωγή έλαβε αίσιο τέλος, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την εταιρεία, με τον δράστη να συλλαμβάνεται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v