Viral διαφήμιση της Adidas με 25 φωτογραφίες γυμνού στήθους

Η δημοφιλής φίρμα ανέβασε 25 ζευγάρια γυμνά στήθη για την προώθηση των νέων αθλητικών σουτιέν.
Viral διαφήμιση της Adidas με  25 φωτογραφίες γυμνού στήθους

Η Adidas γιορτάζει τη διαφορετικότητα του γυναικείου σώματος με μια διαφήμιση για την προώθηση της νέας σειράς αθλητικών σουτιέν της προκαλώντας πάσης φύσεως αντιδράσεις.

Ανακοινώνοντας το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν, η Adidas δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα με τα γυμνά στήθη 25 γυναικών σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

"Πιστεύουμε ότι τα γυναικεία στήθη σε όλα τα σχήματα και μεγέθη αξίζουν υποστήριξη και άνεση. Γι' αυτό η νέα σειρά αθλητικών σουτιέν περιλαμβάνει 43 στυλ, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν την κατάλληλη εφαρμογή ", ανέφερε η λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.



Η διαφήμιση έγινε viral, προκαλώντας ανάμεικτες κριτικές στα social media.

"Είμαι υπέρ του στήθους και της θετικότητας, αλλά... τι πουλάνε; Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να δείχνει ότι τα σουτιέν τους που είναι "θετικά για το σώμα" στηρίζουν όλα τα στήθη; Ή μήπως αυτή είναι ακόμα μια σοκαριστική διαφήμιση που έχει σχεδιαστεί μόνο για να αποφέρει έσοδα με τη χρήση γυναικείων σωμάτων; Κουραστικό», αναφέρει ένας χρήστης του Twitter.

"Γεια σου adidas! Σχεδιάζετε μια παρόμοια διαφήμιση για ανδρικά εσώρουχα; Ή μήπως είναι μόνο τα γυναικεία σώματα που εκμεταλλεύεστε για λεφτά; Ίσως την επόμενη φορά, δοκιμάστε να δείξετε πραγματικά το προϊόν στη διαφήμιση", αναφέρει ένας άλλος.

Σε συνέχεια των αντιδράσεων, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στο PEOPLE.

"Στην Adidas, πιστεύουμε ότι όλοι στον αθλητισμό αξίζουν την υποστήριξη. Γι' αυτό καινοτομούμε συνεχώς για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της ποικιλόμορφης κοινότητάς μας, βοηθώντας περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν τα οφέλη του αθλητισμού που αλλάζουν τη ζωή τους», ανέφερε η δήλωση.

«Ένα αθλητικό σουτιέν είναι το πιο σημαντικό ρούχο προπόνησης για όσους έχουν στήθος. Η αυτοπεποίθηση και η υποστήριξη που προσφέρει μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση και την ικανότητα κάποιου να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Γι' αυτό έχουμε εκ νέου σχεδιάσει όλη την κολεξιόν μας, καλύπτοντας περισσότερα σώματα και είδη αθλημάτων», προσθέτει.

«Η φωτογραφία έχει ως στόχο να δείξει πόσο διαφορετικά είναι τα στήθη, με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη που υπογραμμίζουν γιατί η προσαρμοσμένη υποστήριξη είναι πρωταρχικής σημασίας».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v