«Δεν κάνεις κάτι που δεν κάνουν άλλα επτά δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον πλανήτη»

Ο τρόπος με τον οποίο ο διάσημος σκηνοθέτης μίλησε στις κόρες του για το εκδικητικό πορνό είναι άξιος θαυμασμού.
«Δεν κάνεις κάτι που δεν κάνουν άλλα επτά δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον πλανήτη»
Ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας, εμφανίστηκε στην εκπομπή DOT, όπου εκτός από το να αναφερθεί στην σούπερ πετυχημένη σειρά, περιέγραψε στην κάμερα για το πώς μίλησε στις κόρες του για το revenge porn και τις κακοποιητικές σχέσεις.

Θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο, μιας και το παράνομο ανέβασμα προσωπικών στιγμών έχει φέρει δεκάδες γυναίκες – διάσημες και μη- σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Θα έπρεπε όμως να νιώθουν τόσο άσχημα αυτές οι κοπέλες; Είναι τόσο κατακριτέο να κάνεις σεξ με τον/τη σύντροφό σου;

«Εγώ τους έκανα προχθές μια συζήτηση, ότι μπορεί, αύριο, μεθαύριο, να πέσεις στην παγίδα, όλοι έχουμε πέσει, και ενώ βρίσκεσαι σε μια πολύ προσωπική στιγμή με το αγόρι σου, αυτός να έχει βάλει ένα κινητό κάτω από ένα μαξιλάρι ή σε μια τσάντα που έχει μια τρύπα και να το μαγνητοσκοπήσει και να το βγάλει. Κοίταξε μην πας και μου πηδήξεις από κανένα μπαλκόνι. Δεν έγινε και τίποτα», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, απενοχοποιώντας πλήρως τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

«Δεν κάνεις κάτι που δεν κάνουν άλλα επτά δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον πλανήτη. Απλά εσένα θα το δούμε εκείνη την ώρα, θα είσαι προσεκτική την επόμενη. Κοίτα μη μου κάνεις καμία ανοησία και με στείλεις φυλακή», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης, απαξιώνοντας μια και καλή με αυτή του τη φράση το κοινωνικό στίγμα που τυραννά κάθε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Δείτε το βίντεο από το 16.10 και μετά:



 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v