Εξοργισμένο το υπουργείο Άμυνας με τους φαντάρους που φτυάριζαν το χιόνι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και άλλοι επιτελείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξοργίστηκαν με το θέαμα των φαντάρων που φτυάριζαν το χιόνι.
Εξοργισμένο το υπουργείο Άμυνας με τους φαντάρους που φτυάριζαν το χιόνι
Μία εβδομάδα μετά την κακοκαιρία «Ελπίς» που παρέλυσε το λεκανοπέδιο της πρωτεύουσας με τις γνωστές επιπτώσεις, εξακολουθούν να διαρρέουν πληροφορίες από το παρασκηνιακό δράμα. Σύμφωνα με πηγές του ειδησεογραφικού μέσου Newsbeast, υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη ενόχληση στους επικεφαλής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όταν αντίκρυσαν στις οθόνες τους, τους άνδρες του στρατού να φτυαρίζουν το χιόνι, προκειμένου να γίνει ο απεγκλωβισμός των ακινητοποιημένων οχημάτων στην Αττική Οδό και να γίνει πάλι δυνατή η διέλευση.

Ανάμεσα σε αυτούς που ενοχλήθηκαν σοβαρά ήταν και ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος, μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό με τηλεδιάσκεψη, επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και του ζήτησε να δώσει άμεσα τη συγκατάθεσή του, προκειμένου οι φαντάροι να επιστρέψουν στις μονάδες, καθώς εκείνος είχε κάνει αίτημα συνδρομής του Στρατού.

Γιατί ενοχλήθηκε ο υπουργός

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές του Newsbeast, για να μην υπάρχουν τυχόν παρερμηνείες, η ενόχληση δεν προέκυψε επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις κλήθηκαν να επέμβουν σε μια δύσκολη στιγμή που κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές∙ αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Η οργή εκδηλώθηκε αφού οι ένστολοι μοίρασαν νερά, κουβέρτες και τρόφιμα στους εγκλωβισμένους και παγωμένους πολίτες και κατάφεραν μετά από κοπιαστικές προσπάθειες να γίνει η μεταφορά τους σε ασφαλή σημεία, άρχισαν να φτυαρίζουν το χιόνι προκειμένου να εκχιονιστεί η Αττική Οδός, κάτι που προφανώς δεν ήταν ευθύνη του στρατού, αλλά της παραχωρησιούχου εταιρείας και μιας σειράς άλλων υπηρεσιών. Αδιαμφισβήτητα όχι των Ενόπλων Δυνάμεων, δεδομένου ότι ο κίνδυνος είχε παρέλθει.

Πηγή: Newsbeast.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v