Ντροπή: Στου Ζωγράφου έσερναν φέρετρο στα χιόνια

Ένα απίστευτα μακάβριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον Δήμο Ζωγράφου, με τους πολίτες να σέρνουν ένα φέρετρο πάνω στο χιόνι με κουβέρτες.
Ντροπή: Στου Ζωγράφου έσερναν φέρετρο στα χιόνια
Ένα θλιβερό και μακάβριο σκηνικό συνέβη στου Ζωγράφου το μεσημέρι της Τετάρτης, με πρωταγωνιστή ένα… φέρετρο, το οποίο πήγαινε «τσουλήθρα» πάνω σε κουβέρτες από τους φερόμενους ως υπαλλήλους του γραφείου κηδειών.

«Πήγαιναν τον νεκρό τσουλήθρα, ήταν φρικτό αυτό που είδα», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο φωτογράφος που απαθανάτισε το σκηνικό ο οποίος παρά το ότι όπως είπε έχει δει πολλά αποτρόπαια στην επαγγελματική του καριέρα, «αυτό ήταν το κάτι άλλο».

Στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες, να σέρνουν το φέρετρο σε ένα στενό όπου το ύψος του χιονιού ξεπερνά τους 30 πόντους προκειμένου να το πάνε στη νεκροφόρα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το περιστατικό, ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως δεν ζητήθηκε η συνδρομή του δήμου. «Αν κάποιος εργολάβος κηδειών δεν μπόρεσε να πάει ή δεν είχε αλυσίδες και δεν ενημέρωσε, είναι δική του ευθύνη και όχι του Δήμου Ζωγράφου», δήλωσε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v