Στη Δράμα για γυρίσματα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Άλλη μια μεγάλη παραγωγή ξεκινά γυρίσματα στη Βόρεια Ελλάδα, αυτή την φορά με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στη Δράμα για γυρίσματα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Συνεχίζονται οι χολιγουντιανές παραγωγές στην Ελλάδα, αυτή την φορά με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να υποδύεται έναν πολιτικό κρατούμενο σε ταινία που θα γυριστεί στη Δράμα και τα πέριξ της.

Μετά τον χαμό που έγινε στη Θεσσαλονίκη με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Τζέισον Στέιθαμ, σειρά τώρα παίρνει και η Δράμα, με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες προς το τέλος του 2022.

Ο 81χρονος Ντε Νίρο αναμένεται στη Δράμα για τα γυρίσματα πιθανότατα τον ερχόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο, ενώ στην ταινία θα πάρουν μέρος και πολλοί Έλληνες από την περιοχή.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην πόλη της Δράμας, όσο και στο Παρανέστι, την Προσοτσάνη, το Σπήλαιο του Αγγίτη, την περιοχή γύρω από το Καπνολογικό Ινστιτούτο, και το Σιδηρόνερο. Οι σχετικές άδειες έχουν ήδη εκδοθεί από τα αρμόδια υπουργεία, καθώς αναμένεται να γυριστούν και σκηνές με ειδικά εφέ και τεχνητές εκρήξεις.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζεται επίσης να ανοίξει νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, και συγκεκριμένα στο Ημεροβίγλι. Το ξενοδοχείο θα είναι το πρώτο στην Ελλάδα της αλυσίδας Nobu Hospitality, ιδιοκτησίας του ίδιου του Ντε Νίρο και του γνωστού Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v