Η 24χρονη Γεωργία μιλάει πρώτη φορά ανοικτά για τον βιασμό της (video)

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα χωρίς φόβο βγήκε στην κάμερα και περιέγραψε τα όσα φριχτά έζησε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου.
Η 24χρονη Γεωργία μιλάει πρώτη φορά ανοικτά για τον βιασμό της (video)
Συγκλονίζει η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε βίντεο περιγράφοντας τα όσα εφιαλτικά πέρασε στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, δήλωσε πως στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

Στο πάρτι έφτασε μαζί με μια η φίλη της, η οποία δεν γνώριζε κάποιον. Ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια και στη συνέχεια της πρόσφεραν ένα ποτό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ξαφνικά "έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της".

Επιχείρησε να φύγει όμως δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, έτσι έκλεισε ένα δωμάτιο, για «να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της». Σύμφωνα με την ίδια, πηγαίνοντας στο δωμάτιο είδε τρία άτομα, τα οποία της είπαν να πάει στο δωμάτιό τους. Στη συνέχεια την οδήγησαν στη σουίτα τους δίχως τη θέλησή της.

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια για τα οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκονται στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και τις οδηγούν σε αυτή την κατάσταση», λέει μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v