Ρίχνει το Ίντερνετ η διαφήμιση της Pantene με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Η νέα διαφήμιση της Pantene εστιάζει στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και υμνεί τη διαφορετικότητα.
Ρίχνει το Ίντερνετ η διαφήμιση της Pantene με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
«Φράντζα, κεφάλι ψηλά!» αναφωνεί ο Δήμος, που είναι cis gay αγόρι. «Στις δουλειές πρέπει να αλλάζουν τα μυαλά και όχι τα μαλλιά» διαπιστώνει η Νικόλ, που είναι cis gay κορίτσι.

«Πρώτα μάκρυνα τα μαλλιά μου και μετά είπα στους δικούς μου “αισθάνομαι, είμαι γυναίκα”» θυμάται η Καίτη, που είναι trans κορίτσι. «Δεν υπάρχουν “αντρικά” ή “γυναικεία” μαλλιά» διαπιστώνει η/το LEX, που είναι non-binary άτομο.

«Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι έτσι κρύβομαι, αλλά εγώ έτσι εκφράζομαι» εξηγεί ο Θέμης, μέσω της drag περσόνας του, Holly Grace.

Η νέα διαφήμιση της Pantene φιλοξενεί μικρούς ήρωες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και έχει τίτλο #HairHasNoGender, δηλαδή «Τα μαλλιά δεν έχουν φύλο», ενώ σο σποτ ακούγεται το τραγούδι «We are free».



Με το που ανέβηκε στο Youtube τη Δευτέρα, προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων και κάνει πλέον τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

«Η διαφήμιση της Pantene πήγε την Ελλάδα 25 χρόνια μπροστά», λέει ένας χρήστης, ενώ μια άλλη αναφέρει πως είναι «Η καλύτερη διαφήμιση που έχω δει εδώ και καιρό. Συγχαρητήρια για το " άνοιγμα" και τα εμφράγματα που προκαλεί στους δεξιούς ναφθαλινολάτρεις».



Φυσικά δεν λείπουν και οι επικριτές της, με… μπροστάρα την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία σε ένα ακόμα παραλήρημα ανέφερε:



 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v