Εταιρεία δίνει 2.000 δολάρια για να δοκιμάσεις προϊόντα ύπνου

Η εταιρεία Sleep Junkie επιθυμεί να δημιουργήσει τον απόλυτο οδηγό ύπνου για άτομα που αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.
Εταιρεία δίνει 2.000 δολάρια για να δοκιμάσεις προϊόντα ύπνου
Θυμάστε εκείνο τον φοβερά «αστείο» διάλογο που κάποιος ρωτούσε «Πού δουλεύεις;» και ο άλλος απαντούσε «Στου Ξαπλώπουλου;» Η εταιρεία Sleep Junkie ανταποκρίθηκε σε αυτό το μπούμερ αστείο και ψάχνει έναν άνθρωπο με προβλήματα αυπνίας, για να δοκιμάσει «apps, μαξιλάρια, μάσκες και κλινοσκεπάσματα». Ο υποψήφιος θα δοκιμάσει οκτώ διαφορετικά προϊόντα, ένα την κάθε εβδομάδα. Στη συνέχεια θα συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το εάν παρατήρησε ή όχι διαφορές στην ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου του.

Κάθε φόρμα αξιολόγησης, χρειάζεται περίπου μία ώρα για να συμπληρωθεί, αναφέρει η εταιρεία, και ο υποψήφιος θα λαμβάνει συνολικά 2.000 δολάρια, για μία διάρκεια 8 εβδομάδων.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εξηγήσει σε ένα κείμενο 150 λέξεων γιατί πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτή τη θέση εργασίας.

Η ανάγκη για ποιοτικό ύπνο είναι ένα εντελώς επίκαιρο θέμα: Μια ανάλυση του Φεβρουαρίου 2021 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Sleep Medicine διαπίστωσε ότι το 40% των ανθρώπων υποφέρουν από προβλήματα ύπνου από την έναρξη της πανδημίας.

Προσοχή όμως: Η δοκιμή νέων προϊόντων θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τον ύπνο σας ακόμα χειρότερο και να οδηγήσει δυσάρεστες παρενέργειες τις ώρες που ξυπνάτε. Για παράδειγμα, η χρήση μαξιλαριών με μη βέλτιστο ύψος ή πάχος μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και την πλάτη, δήλωσε στους Seattle Times τον περασμένο μήνα ο Timothy Morgenthaler, ένας από τους διευθυντές του Κέντρου Ιατρικής Ύπνου στην κλινική Mayo.

Αν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v