H Ιωάννα Τούνη κατονόμασε τον άνδρα που δημοσίευσε το βίντεο

Τον άνδρα που είναι υπεύθυνος για την διαρροή του βίντεό της κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη, με τις μηνύσεις να πέφτουν βροχή.
H Ιωάννα Τούνη κατονόμασε τον άνδρα που δημοσίευσε το βίντεο
Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον δικηγόρο του Μάκη Κατμετζόγλου, τον οποίο η κ. Τούνη κατονόμασε ως υπεύθυνο για την διαρροή του βίντεό της.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, της Κατερίνας Κανούριου, και οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς ο δικηγόρος του κ. Κατμετζόγλου, Ιωάννης Γλύκας, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον δικηγόρο να του απαντά: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

Ο 35χρονος Μάκης Κατμετζόγλου αρνείται πως διέρρευσε εκείνος το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Instagram τα εξής: «To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Ο κ. Κατμετζόγλου έχει υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v