Ανατροπή από την Παγώνη: Δεν αρκεί η 5ήμερη καραντίνα

H Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η πενθήμερη καραντίνα για όσους νοσούν με κορωνοϊό δεν είναι αρκετή.
Ανατροπή από την Παγώνη: Δεν αρκεί η 5ήμερη καραντίνα
Αρκούν πέντε μέρες για να επιστρέψει ένας ασθενής με κορωνοϊό στην εργασία του; Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είναι αρκετό.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» εκτίμησε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα.



«Θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που νοσούν με covid να γυρίσουν στη δουλειά τους την 6η μέρα. Και συμπτώματα να μην έχουν, η καταβολή που αισθάνονται δεν τους επιτρέπει να γυρίσουν και να δουλέψουν. Η εμπειρία μας πάνω σε αυτό το θέμα είναι μεγάλη για να πούμε την άποψή μας. Σαν νοσοκομειακοί γιατροί εκτιμούμε πως είναι αδύνατον να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, πως θα πάνε να δουλέψουν; Δεν μπορεί ένας καταπονημένος άνθρωπος να γυρίζει την έκτη μέρα στη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε η ίδια, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το πενθήμερο δεν αρκεί για κάθε οργανισμό, ενώ εκτιμά πως για να επιστρέψει κάποιος στην εργασία χρειάζονται 10 ημέρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v