Λεωφορεία στην Τουρκία δημιουργούν ασπίδα για να προστατεύσουν τα μηχανάκια

Εκτεθειμένοι σε σφοδρή καταιγίδα βρέθηκαν διανομείς στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι όμως είχαν κυριολεκτικά στο πλευρό τους οδηγούς λεωφορείων που σχημάτισαν ασπίδα.
Λεωφορεία στην Τουρκία δημιουργούν ασπίδα για να προστατεύσουν τα μηχανάκια
Σε ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του ίντερνετ, δύο οδηγοί λεωφορείων σχηματίζουν «ασπίδα» στη γέφυρα του Βοσπόρου για να προστατεύσουν τους ντελιβεράδες που οδηγούν τα μηχανάκια τους εν μέσω σφοδρής καταιγίδας που έπληξε την Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους χτες Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Από τους ισχυρούς ανέμους ξηλώθηκαν στέγες σπιτιών και ένα μπαλκόνι, και ανατράπηκαν φορτηγά σε λεωφόρους. Δεκάδες τραυματισμοί προκλήθηκαν, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης και των ανέμων που έφτασαν τα 130 χιλιόμετρα την ώρα.

Σε αυτές τις τρομακτικές συνθήκες, τέσσερις διανομείς που προσπαθούσαν να διασχίσουν την Γέφυρα του Βοσπόρου βρέθηκαν… προστατευμένοι από δύο οδηγούς λεωφορείων οι οποίοι άναψαν τα αλάρμ, συγχρόνισαν τις ταχύτητές τους και δημιούργησαν δυο τείχη προστασίας δεξιά και αριστερά τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν να διασχίσουν με ασφάλεια την γέφυρα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v