Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο (βίντεο)

Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε ένα κοριτσάκι 1,5 έτους στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου το πρωί της Κυριακής. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή.
Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο (βίντεο)
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στους υπαλλήλους του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, όταν και ειδοποιήθηκαν από γυναίκα που περνούσε από την περιοχή πως ανακάλυψε στο προαύλιο παρατημένο σε βρεφικό καρότσι, ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 έτους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται ένας άντρας, περίπου στις 8.30 το πρωί, να περνά με ένα καρότσι από το σημείο που βρέθηκε αργότερα το βρέφος από κάτοικο της περιοχής.

Ο φύλακας του μουσείου κάλεσε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το κορίτσι ήταν υγιές, καθαρό και καλοντυμένο ενώ στο καρότσι υπήρχαν ρούχα, μία τσάντα με πάνες και σοκοφρέτες.

Για προληπτικούς λόγους, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εντοπιστούν οι γονείς του παιδιού και ποιοι οι λόγοι που βρέθηκε μόνο του και παρατημένο εκεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v