Πώς να περάσεις καλά και στο σπίτι

Δεν είναι κάθε σαββατοκύριακο για εξόδους. Υπάρχουν και εκείνα τα σαββατοκύριακα που το μόνο που θέλεις είναι να μην κουνηθείς από το σπίτι.
Πώς να περάσεις καλά και στο σπίτι

Είναι ιδανική εποχή για cocooning. Από κάθε άποψη. Κάνει κρύο, θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα για τις ημέρες των εορτών και ίσως έχουμε κουραστεί  λίγο να βγαίνουμε. Η σκέψη του να κάτσουμε σπίτι δε μας τρομάζει, ίσα-ίσα είναι αρκετά δελεαστική. Θέλουμε όμως να ξέρουμε και πώς θα γεμίσουμε τον χρόνο μας.

Από επιτραπέζια πώς πάμε;
Δεν πιστεύουμε να είστε από εκείνους που θεωρούν ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι παιδική υπόθεση. Monopoly, Dixit, Taboo, Trivial Pursuit, επιτραπέζια στρατηγικής, μυστηρίου ή φαντασίας, οι επιλογές είναι άπειρες και η διασκέδαση εγγύηση.

Αθλητικά βλέπουμε;
Μπορεί μην έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να δείτε έναν αγώνα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, κι όμως έχουν τόσο ενδιαφέρον, ειδικά όταν διεξάγονται στο πλαίσιο κάποιου πρωταθλήματος. Και τώρα διεξάγεται το πρωτάθλημα της Euroleague με τις εγχώριες ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να παίρνουν μέρος. Ακόμη κι αν δεν είστε φαν είτε των δύο ομάδων, είτε του μπάσκετ, πιστέψτε μας, δε θα καταλάβετε πώς πέρασε η ώρα με το σασπένς που προσφέρει το μπάσκετ. Τους αγώνες μπορείτε να δείτε στη νέα πλατφόρμα EON από τη NOVA.. Κι αν πρέπει να «παγώσετε» τον αγώνα για να εξηγήσετε στον φίλο τι είναι το alley oop – pass που είπε ο εκφωνητής, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα να διακόψετε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και το live περιεχόμενο. Δε θα ξαναχάσετε φάση. Κι αν έχετε ποντάρει μεταξύ σας για το ποια ομάδα θα κερδίσει, η EON σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε Live στατιστικά.

Λιώσε γενικά με ταινίες και σειρές
Σίγουρα υπάρχουν κάποιες που έχετε βάλει στη λίστα με τις ταινίες και σειρές που δεν έχετε δει ακόμα και ντρέπεστε γι’ αυτό. Η πλατφόρμα EON της NOVA, με περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών να είναι διαθέσιμα on demand, ανά πάσα στιγμή, σας έχει καλύψει.

Video games ίσως;
Αν θέλετε να το παίξετε εντελώς σόλο, καείτε στα video games. Είτε single-player, είτε online, είτε σοβαρά και έργα τέχνης και με βαθιά υπόθεση, είτε Fortnite.

Βιβλία;
Διαβάστε. Ίσως δουλεύετε όλη την εβδομάδα μπροστά από μία οθόνη και χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Κι αν κρίνουμε από εμάς, θα έχετε σίγουρα και κάποια βιβλία αδιάβαστα στη βιβλιοθήκη σας. Μήπως ήρθε η ώρα να διαβάσετε έστω την εισαγωγή; Και μετά να λιώσετε στις ταινίες;

Πιάστε την κουτάλα
Πειραματιστείτε με τη μαγειρική. Δεν λέμε, το κοκκινιστό μοσχαράκι είναι όνειρο, αλλά δε βαρεθήκατε κάπως να το τρώτε μόνο με αυτόν τον τρόπο; Η ΕΟΝ εκτός από ταινίες και αθλητικά, έχει φροντίσει να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με χριστουγεννιάτικες εκπομπές μαγειρικής. Βάλτε ποδιά, Frank Sinatra στα ηχεία και EON στην TV ή το tablet και πιάστε την κουτάλα.

Τι θα λέγατε για ένα redecoration;
Αλλάξτε θέση στα έπιπλα. Είναι λυτρωτικές κάτι τέτοιες αλλαγές. Ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό από το σπίτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v