Τι λέει για σένα η αγαπημένη σου ταινία της Marvel

Έχεις κολλήσει με συγκεκριμένες ταινίες της Marvel; Δεν είναι κακό. Αντιθέτως, υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου.
Τι λέει για σένα η αγαπημένη σου ταινία της Marvel

Θα έχεις παρατηρήσει πως οι αγαπημένες ταινίες των ανθρώπων πιθανώς να έχουν να πουν αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα τους.

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένο επιστημονικά αποδεδειγμένο μοτίβο όσον αφορά την ερμηνεία, συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων φαίνεται να έλκονται από συγκεκριμένα είδη ταινιών.

Το ίδιο συμβαίνει και με το σύμπαν της Marvel. Κάποιοι ήρωες «κολλάνε» περισσότερο σε κάποιους εξ ημών, και αυτό έχει να πει πολλά για τον χαρακτήρα μας.

Iron Man

 

Αν σου αρέσουν οι ταινίες με τον Iron Man τότε είσαι μια χαμηλών τόνων ιδιοφυία. Καταλαβαίνεις πράγματα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι οι γύρω σου, κάτι που σε κάνει αρκετά πολύπλοκο σαν άτομο. Και πάλι όμως, είσαι εκείνος στον οποίο θα καταφύγουν όλοι για συμβουλές, γιατί πολύ απλά φαίνεται και ισχύει ότι τα ξέρεις όλα.

The Incredible Hulk

 

Αν αυτή είναι η αγαπημένη σου ταινία, τότε μάλλον σου αρέσει να το ζεις στα άκρα. Το γεγονός ότι ο Χαλκ μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει το «μπαμ» και να ξεφύγει σκορπίζοντας τα πάντα στο πέρασμά σου σε εξιτάρει. Από την άλλη πλευρά το γούστο σου στις ταινίες είναι αμφιλεγόμενο, μιας και η συγκεκριμένη θεωρείται από τις πιο μέτριες της σειράς, παρά την τίμια προσπάθεια του Έντουαρντ Νόρτον.

Thor

 

Σου αρέσει να ελέγχεις τα πάντα στη ζωή σου έτσι; Οι ταινίες με τον Θορ έχουν να κάνουν με την ατόφια δύναμη και τον έλεγχο σε κάθε τι. Απολαμβάνεις τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύει ο ξανθός θεός κάθε φορά που ασχολείται με κάτι, ή απλά γουστάρεις να παρατηρείς τον Κρις Χεμσγουορθ να χτίζει μυϊκή μάζα χρόνο με το χρόνο και να γίνεται ολοένα και πιο τεράστιος – κανένα πρόβλημα από εμάς.

Captain America

 

Είσαι ντόμπρος τύπος και ανά πάσα στιγμή θα ορθώσεις το ανάστημά σου για αυτό που θεωρείς σωστό, αλλά και για να προστατέψεις τα κοντινά σου πρόσωπα όταν έχουν δίκιο. Είσαι υπέρμαχος των ειρηνικών λύσεων αλλά αν χρειαστεί θα αναλάβεις δράση γιατί ξέρεις ότι μερικές φορές τα λόγια δεν αρκούν.

The Avengers

 

Αν είσαι φαν των ταινιών με τους Εκδικητές, τότε μάλλον σου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με ομαδικότητα, με παρέα, με ομάδες. Σε έλκει η ιδέα μιας λεγεώνας υπερηρώων που ενώνει της δυνάμεις της για καλό σκοπό – εν προκειμένω για να σώσει τον κόσμο, και αν μπορούσες να το κάνεις με τους κολλητούς σου (σε ένα παράλληλο σύμπαν) θα το έκανες αύριο κιόλα.

Guardians Of The Galaxy

 

Παραδέξου το: σου αρέσει να βλέπεις τον Κρις Πρατ να λέει καλαμπουράκια για δύο και κάτι ώρες. Όπως και να’χει, είσαι τύπος που αγαπά να ζει, ένας μπον βιβέρ θα μπορούσαμε να πούμε, που σκέφτεται έξω από το κουτί. Δεν γουστάρεις να συμβιβάζεσαι, δεν σου αρέσει να μπαίνεις σε καλούπια.

Spider – Man

 

Όπως ο νεαρός Peter Parker, δέχεσαι τις προκλήσεις της ζωής με αχαλίνωτο ενθουσιασμό και μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας. Είσαι περίεργος, με την καλή έννοια, και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί από τα μαλλιά. Σε γεμίζει να κάνεις τους γύρω σου να γελούν, αλλά ταυτόχρονα σε νοιάζει να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι σε βάθος.

Ant-Man

 

Δεν έχεις καμία ενοχή για ό,τι σου αρέσει και για ό,τι είσαι, για να παραδέχεσαι ότι σου αρέσει αυτή η ταινία, ίσως η λιγότερο γνωστή από το σύμπαν της Marvel, και μπράβο σου. Δεν ντρέπεσαι αν υποστηρίξεις αυτό που πιστεύεις, και είσαι περήφανος ανεξαρτήτως… μεγέθους. Άλλωστε τα καλά αρώματα τα βάζουν σε μικρό μπουκαλάκι, έτσι δεν είναι;

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v