Ο Παναγιώτης Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι και μας λιώνει την καρδιά

Συγκίνηση προκαλεί το νέο βίντεο με τον μικρό μαχητή της ζωής να αφηγείται ένα παραμύθι με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι και μας λιώνει την καρδιά
Η νωτιαία ατροφία του χτύπησε την πόρτα από πολύ μικρή ηλικία, όμως εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, ο μικρός που συγκίνησε το πανελλήνιο με τη μάχη που έδωσε φαίνεται να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο μικρός πριν από δύο χρόνια υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη και πλέον, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πιο καλά από ποτέ.

Σε βίντεο που ανάρτησαν οι γονείς του στο Facebook, ο μικρός αυτός ήρωας αφηγείται το παραμύθι με τους τρεις λύκους, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

«Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!», γράφουν στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο φέρνει δάκρια στα μάτια.

Δείτε το:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v