Η Μαντόνα φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο κρεβάτι της και (μας) ξεσηκώνει

Ελάχιστα αφήνει στη φαντασία η νέα, προκλητική φωτογράφιση της 63χρονης παρακαλούμε Μαντόνα.
Η Μαντόνα φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο κρεβάτι της και (μας) ξεσηκώνει

Από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα δεν σταμάτησε να προκαλεί, και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να το κάνει – και ας έχει πατήσει τα εξήντα.

Η απίστευτη Μαντόνα έβαλε «φωτιά» στο Instagram με τη νέα της φωτογράφιση, στην οποία αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και ποζάρει στο κρεβάτι της με τα εσώρουχα, φορώντας μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα δικτυωτό καλσόν.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογράφιση αναφέρει «Ένας Άγγελος να με προσέχει», όμως δεν ξέρουμε πόσοι θα εστιάσουν στον άγγελο που βρίσκεται στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι.

Μόλις τις πρώτες 3 ώρες της δημοσίευσης τα likes έφτασαν το μισό εκατομμύριο, ενώ αυτή τη στιγμή έχει ήδη 1 εκατομμύριο.

Δείτε την πριν την κατεβάσουν:



Οι τελευταίες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ανέβηκαν λίγες ημέρες μετά από μια ακόμα προκλητική φωτογράφιση, για την οποία οι φανς την κατηγόρησαν ότι αναπαρήγαγε τη σκηνή  θανάτου της Μέρλιν Μονρό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το V Magazine, η Μαντόνα πόζαρε ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα στρώμα, γυμνή, δίπλα σε ένα μπουκαλάκι με χάπια. Πολύς κόσμος θεώρησε πως η φωτογραφία είναι αναπαράσταση του τραγικού θανάτου της Μέρλιν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v