Η σταρ Ελλάς αποχώρησε από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού

Ο φετινός διαγωνισμός Μις Υφήλιος πραγματοποιείται στο Ισραήλ, και η Ραφαέλα Πλαστήρα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει.
Η σταρ Ελλάς αποχώρησε από το Μις Υφήλιος λόγω Παλαιστινιακού
Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα εξηγεί την απόφασή της να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος που πραγματοποιείται τον επόμενο μήνα στο Ισραήλ.

Όπως εξήγησε, η αποχώρησή της από τον διαγωνισμό γίνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό. «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» φέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

»Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω» καταλήγει στην ανάρτησή της.

Πηγή: Katiousa.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v