Παγώνη: Διπλή μάσκα και rapid test στα σούπερ μάρκετ

Rapid test και διπλή μάσκα για τους ανεμβολίαστους στα σούπερ μάρκετ ζητά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κάνοντας λόγο για δύσκολα Χριστούγεννα.
Παγώνη: Διπλή μάσκα και rapid test στα σούπερ μάρκετ
Δύσκολη θα είναι η περίοδος των εορτών σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κ. Ματίνα Παγώνη, η οποία σε εμφάνισή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πρότεινε, μεταξύ άλλων, είσοδο στα σούπερ μάρκετ για τους ανεμβολίαστους με rapid test και διπλή μάσκα.

«Η μάσκα σώζει» τόνισε και επανέλαβε τη θέση της ότι θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η χρήση της και στους εξωτερικούς χώρους τόσο για τους εμβολιασμένους, όσο και για τους ανεμβολίαστους.

Εκτίμησε ότι άλλα περιοριστικά μέτρα δεν χρειάζονται, καθώς έχουν κουράσει τον κόσμο και πως εάν εφαρμοστούν όσα ήδη ισχύουν «όλα θα πάνε μια χαρά». Είπε επίσης ότι δεν θα πρέπει να ξαναγίνει συζήτηση περί lockdown ακόμη και για ανεμβολίαστους μόνο, και τα μέτρα αυτά να είναι τα τελευταία.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι τα Χριστούγεννα θα έχουν σχεδόν 600 άτομα σε ΜΕΘ, και θανάτους που αντιστοιχούν σε δυο πούλμαν.

«Η τρίτη δόση είναι αυτή που θα σώσει την ιστορία όλη» είπε η κ. Παγώνη και παράλληλα απηύθυνε έκκληση και στους πολίτες που δεν έχουν ακόμη κάνει την πρώτη, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στους αρνητές αλλά σε όσους φοβούνται.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v