Μητροπολίτης Δωδώνης για αρνητές: «Να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα, να δούμε αν θα σωθούν»

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης τόνισε πως «λένε βλακείες και πως είναι οι ίδιοι ιερείς που εξέφραζαν ακραίες απόψεις και στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα για τις ταυτότητες».
Μητροπολίτης Δωδώνης για αρνητές: «Να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα, να δούμε αν θα σωθούν»
Σφοδρή κριτική έκανε στους αρνητές ιερείς ο Μητροπολίτης Δωδώνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος επεσήμανε πως «οι ιερείς που τάσσονται κατά του εμβολιασμού λένε βλακείες» και πως «είναι οι ίδιοι που και στο παρελθόν διατύπωναν ακραίες απόψεις για διάφορα θέματα, όπως για τις παράδειγμα για τις ταυτότητες».

«Εάν θέλουνε να δείξουνε δύναμη πνευματική να πάνε σε μια εκκλησία και να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα για να δούμε εάν μπορούν να σωθούνε με τη βλακεία που κουβαλάνε», επιχειρηματολόγησε.

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, τόνισε: «οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους», συμπλήρωσε πως είναι αδιανόητο να αγνοούν το εμβόλιο που είναι το μεγάλο όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

Πρόσθεσε, δε, πως για όσους πληρώνονται από το Δημόσιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. «Δεν μπορεί για παράδειγμα μια νοσηλεύτρια να μου λέει ότι αρνείται να εμβολιαστεί. Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου να κάνεις διάλεξη, γιατί είσαι ψεκασμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, είπε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι βραβείο για εκείνον, «είναι τίτλος τιμής για μένα να με βρίζουν άνθρωποι που είναι για το Δρομοκαΐτειο», κατέληξε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v