Ιερέας στη Θεσσαλονίκη: "Αν δεν είχα εμβολιαστεί δε θα μιλούσαμε τώρα"

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Πάτερ Βησσαρίων δοκιμάστηκε. Αυτή τη φορά, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.
Ιερέας στη Θεσσαλονίκη: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δε θα μιλούσαμε τώρα
Λίγους μήνες μετά τον αναπάντεχο θάνατο της 14χρονης κόρης του ύστερα από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο Πάτερ Βησσαρίων δοκιμάστηκε ξανά.

Ο ιερέας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος, και κατέληξε να νοσηλεύεται στις 10 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μιας και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

«Κολλήσαμε όλοι κορωνοϊό. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ασθένεια. Εγώ πέρασα και Η1Ν1, δεν ήταν έτσι. Ο κορωνοϊός είναι ύπουλος εχθρός», δήλωσε στην εκπομπή «Live News».

«Εγώ ευτυχώς δεν είχα υποκείμενα νοσήματα. Κι ευτυχώς είχα εμβολιαστεί. Ειδάλλως σήμερα δε θα μιλούσαμε… Να ακούσουμε την επιστήμη, να μην ακούμε υπερβολικές φωνές. Να ακούσουμε τι λέει η επιστήμη, κάθε μέρα φεύγουν από τη ζωή λόγω του κορωνοϊού», είπε.

Ο ιερέας μίλησε και για τους αντιεμβολιαστές: «Στην Ελλάδα σαφώς κάποιοι έχουν συνδέσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα με την εκκλησία. Η επίσημη εκκλησία, η Ιερά Σύνοδος λέει “εμβολιαστείτε”, αυτές οι φωνές είναι μεμονωμένες και είναι φωνές υπερβολής, που ανήκουν έξω από τον χώρο της εκκλησίας και αν κάποιοι είναι μέσα στην εκκλησία, αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν πρέπει να τους ακούμε».



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v